Home » » B’RAMPING KOPI UNTUK KURUS DENGAN SENANG

B’RAMPING KOPI UNTUK KURUS DENGAN SENANG

!Assalamualaikum!

B'ramping kopi untuk kurus dengan senang bukanlah satu khayalan yang direka tapi kenyataan yang perlu korang rasa! Sejak tak bergiat sangat dalam sukan masa kat universiti ni, berat aku semakin naik. Owhh walaupun tak adalah nampak gemuk gedempul, tapi bimbang jugak kan kalau beratnya asyik naik aje...hii. So, aku baru je try B'ramping coffee ni, alhamdullilah ternyata B'ramping kopi  produk untuk kurus dengan senang!

Mulanya agak konfius, camne dengan minum kopi boleh jadi kuruskan? Tapi bila aku minum B'ramping kopi ni, barulah aku sedar..rupanya ada produk yang tepat untuk jadi kurus dengan senang. Dengan hanya minum secawan B'ramping kopi sebelum breakfast, aku rasa badan aku ringan je sepanjang hari. Perut rasa lega sangat sebab angin-angin dalam badan habis keluar lepas minum kopi ni.
Korang nak kurus tanpa berdiet dan berlapar?? B'ramping kopi adalah jawapan yang tepat. Aku ni memang suka makan tau, minum kopi ni pun aku tetap makan seperti biasa. Tapi apa yang aku rasa, bila aku minum kopi ni sebelum breakfast...aku rasa kenyang sampai ke tengahari. 
Bahan apa yang terdapat dalam kopi ni sampai aku boleh kenyang kan? owhh rupanya terdapat kopi Arabica, guarana, Asam Gelugor, Ekstrak Ubi Kentang, Serbuk Mutiara, dan Fiber Oat di dalam kopi ini. Melalui bahan-bahan ni, bukan sahaja buat kita kurus malah akan cantik jugak tau! Yela, dengan serbuk mutiara tu akan mencegah penuaan kulit..so, kulit cantik badan rampinglah nanti..hehe.
kopi ni lazat dan sedap tau, so jangan bimbang untuk cuba ^_^
Dulu, bukan main lagi aku hepy sebab metabolisme badan aku ni tinggi. Makan banyak mana pun, konfem badan aku macam tu jugak. Tapi sekarang ni, aku rasa metabolisme aku dah rendah sebab berat dah naik..huhu. Apa yang aku excited sangat sekarang, bila minum B'ramping kopi ni aku rasa metabolisme aku tinggi balik dan kerap aje nak buang air besar dan kecil
Banyak lagi kelebihan kopi ni sebenarnya, selain kuruskan badan dengan senang, badan kita jugak akan rasa bertenaga, melancarkan perjalanan usus, mengurangkan perut buncit, bakar lemak dengan pantas dan lain-lain. Produk ni sesuai untuk semua ye, bukan perempuan sahaja..lelaki pun boleh minum. Apa yang paling penting produk ni selamat kerana mempunyai kelulusan KKM.

Yuhuu...alhamdullilah, aku turun 1kg dalam masa 8 hari sahaja. Sikit je turun? tak apa, sikit-sikit nanti lama-lama jadi bukitlah kan?hahaha. Sebenarnya penurunan berat badan ni bergantung kepada individu jugak, ada kawan aku boleh turun sampai 3kg dalam masa seminggu! haa..banyak kan? so, sesiapa yang nak kurus, rugi tak cuba kopi ni tau. Produk kopi yang dijamin korang akan ramping dan kurus..hihihi.

ORDER

COD @ SELECTED AREA FOR MELAKA AND JOHOR BAHRU
BLOGSHOP : www.nadiasecreto.com
HOTLINE 0197727572
WHATSAPP: 0137157572
INSTAGRAM : @naddyshaira
FB PAGE: https://www.facebook.com/pages/N-and-N-mini-shop/167811943329538?ref=hl
FB OWNER: https://www.facebook.com/nadiashaira.shafii?fref=ts
#setiap pembelian akan dapat freegift!!


p/s: tengah duk kira-kira ni, kalau 1 kg seminggu...sebulan boleh slim dan sexy lah badan aku ye..kehkeh

6 comments

13 February 2014 at 23:08

Assalamualaikum dan singgah petang Jummat dik...akak dah kurus ni dik..kalau tak leh jgk akak try...hehe..

14 February 2014 at 04:51

rasa apa eh? rasa macam kopi biasa ke?

15 February 2014 at 00:54

yeah..mcm mne sesuatu produk kurus tu berfungsi adalah membuat kita rase kenyang n kemudian buat kite xrase nk mkn..hehe..=)

15 February 2014 at 02:01

kopi sedap lagi bagus boleh kurus kan biela :)

19 April 2014 at 09:53

salam nabila,,mnum shari bpe sachet ea?? mm mmg bleh trun dgn cptke kalau diet dgn btol?/ mcm nk cuba sbb sjak ade bby ni brat dry 65kg skrg naik 79 kg..sdehh

13 December 2014 at 07:07

enak ga rasa nie,,,,
kerajinanfurniturerotan.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^