Home » » Blog Aku Blog Sedih?

Blog Aku Blog Sedih?

!Assalamualaikum!



Persoalan demi persoalan yang bermain kat fikiran aku ni *skema jap*..yela mana tak nya, keywords ayat sedih, ayat cinta sedih dan semualah yang sedih-sedih melekat kat blog aku. Blog aku blog sedih? rasanya tak adalah sedih sangat..hihi..bila time sedih je update yang sedih-sedih.




Nampak?? nilah keyword yang selalu dicari di blog aku. Kalau orang yang tengah sedih-sedih tu konpem singgah kat blog aku ni dulu...hahaha. Sebenarnya ni penangan entry ayat-ayat cinta sedih yang aku pernah buat dulu-dulu lagi. Sekarang entry tu dah mencapai 50K PV...entry tu biasa je, yang aku pun tak pandai lagi bab-bab SEO masa tu. Memang terbaiklah google...hihi...sampai hari ni keyword tu melekat.


p/s: aku pernah dengar, kalau nak entry tu SEO nya kuat perkataan kena lebih 300..tapi entry aku tu tak sampai 100 pun..gamborr je lebey =P

11 comments

18 February 2014 at 22:07

hehehe..
kalau tgk keyword ni mmg pelik..
mcm2 kuar,
kita yg sedih pun bleh gelak bila tgk.

18 February 2014 at 22:12

@Shark Kay betol...pelik2 je keyword yg lekat stiap hari...

18 February 2014 at 22:13

akak tak nampak pun yang sedih2 tu...

18 February 2014 at 22:18

@Farah Waheda Wahid mmg xsedih pun kak...sebab satu entry sedih tu.,byk pulak keyword yang melekat kat google..hihi

18 February 2014 at 22:20

sometimes keyword yg lucah pon ada . mende entah depa cari .

-NA-

18 February 2014 at 22:50

hehehe...

18 February 2014 at 23:21

Keyword yang agak menarik.. Blog sis sedih..
Kat blog kiera pulak irang suka cari keyword lawak... Tah apa yang lawak kat blog kiera pun kiera tak tahu.,.. Muahahaha .

19 February 2014 at 00:08

kekadang keyword yg ntah apa2 naik..haha

19 February 2014 at 00:09

macam2.. hohoho

19 February 2014 at 02:46

Ermm itu kadangkala keyword mcm2

19 February 2014 at 22:23

saya pulak tengah geram nie... entry yang di post tak keluar kat feed...haaa geram sangat...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^