Home » » Bila Aku Jeles

Bila Aku Jeles

!Assalamualaikum!

Ehemm sejujurnya aku amat jeles kat blogger yang pandai bahagi masa diorang untuk tulis entry yang banyak dalam satu hari. Sebenarnya antara tips nak baguskan ranking alexa korang ialah menaip entry setiap hari tau. Sekarang ni aku biasakan diri aku untuk taip 2 entry setiap hari tapi kadang-kadang termalas jugak..huu..lagi-lagilah dah masuk semester baru ni.


Ohhh aku tersangat-sangat jeles jugak kat blogger otai seperti abang Ben, kak Mia, Hasrul Hassan dan ramai lagi yang selalu maintain menaip entry pada setiap hari. Bukan satu...bukan dua...kadang-kadang sampai 4 dan lebih entry diorang tulis...owhhh sungguh banyak idea dan rajin...hihi.

Alhamdullilah, sekarang aku dah start tulis entry setiap hari dan aku akan naik kan jugak bilangan entry setiap hari di blog. Tak adalah korang bukak blog aku, benda sama aje kat home blog aku kan??hehe..jom taip entry sokmo untuk baguskan ranking alexa.


p/s: jeles untuk benda baik aci je kan?? =P

11 comments

26 February 2014 at 22:40

ok jgk ranking blog ni
blog MG naik trun ..huhu :)

26 February 2014 at 22:48

wah dah rajin alhamdulilah bagus

26 February 2014 at 23:26

gambatteee biela, keep on moving....

26 February 2014 at 23:34

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Nabila...sama macam akak...kadang tak tau dah nak tulis entry apa...hehe..nak juga tips2 dari sahabat blogger yang dah terkenal dengan penghasilan entri 3 hingga 4 dan lebih entri setiap hari..

27 February 2014 at 00:09

Akak pun kkdg rajin kkdg malas...kat u rajin la sbb xda kja..klu kat umah...yapursalam..haha

27 February 2014 at 00:16

Heheh.. zara update satuu entry satu harii.. dorg mmg osem sb sometime zara tgk mmg uupdate smpai 4-5 kali seharii.. fuhh..

27 February 2014 at 00:58

Cuba try ni..if ada idea lebih,buat entri autopublish. Maintain hari2 update walaupun satu entri..tu yg ain buat la tp still baru lg blog ain.hehe

27 February 2014 at 02:05

mereka sudah mantap, harus dijelesi.. @@

27 February 2014 at 03:40

saya pula waktu malam je ada masa nak update entry. ^_^
apa salahnye jeles =P

2 March 2014 at 00:45

sungguh!! husna pon naik hairan macam mana diorang boleh update banyak2 dlm satu masa..

2 March 2014 at 08:30

sy pun jeles..sbb sy pun belum mampu jd blogger sebegitu..=)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^