Home » » Anda Blogger? Dah Daftar Belum?

Anda Blogger? Dah Daftar Belum?

!Assalamualaikum!

Dekat group-group FB dah heboh dah tentang event Sepetang Bersama Blogger untuk tahun ni kan? korang dah daftar belum? Alhamdullilah, aku baru je siap daftar. Al-maklumlah, tahun lepas tak pergi...jadi tahun ni rasa excitedlah nak pergi..insyaAllah.

Kenapa blogger perlu pergi ke event ni?? ala..mestilah nak kenal-kenal dan beramah mesra dengan blogger lain. Ramai blogger femes-memes ke event ni nanti, tak kan korang tak nak join??hehe..rugi...rugii...huuu..kali ni aku mesti pergi.

Event Sepetang Bersama Blogger 2014 ni sangat meriah tau, aku duk usha-usha tadi...banyak giler hadiah untuk cabutan bertuah...harap-harap dapatlah satu hadiah tuh. *errr tu je yang pikir*..hehe..dah-dah...jangan pikir lama-lama...pergi daftar sekarang ye!!


p/s: yang pergi nanti, jangan lupa bawak kad..nanti bolehlah tukar-tukar *tahap excited gaban..hewww*

17 comments

3 February 2014 at 05:11

nak pergi !! :D

3 February 2014 at 05:11

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

3 February 2014 at 05:13

cayalah dapat jumpa biela.. jumpa di sana ok?? jangan lupa namcard :)

3 February 2014 at 05:14

waaa kak bielaaa dh daftaaaaar

3 February 2014 at 05:19

nak pergi, tapi malu. huhuhu.. T_T

3 February 2014 at 05:22

Macam nak pergi..macam je lah. Tapi tapi..hehe..entah lah..hehe. InsyaAllah..kalau ada masa nanti, pergi lah kot. Mana tahu boleh jumpa kan.

3 February 2014 at 05:33

Asalammualaikum..biela,

mselim3 rasa macam x gi.. aje.. seorang bayar RM 20 kan... dapat berjumpa blogger femes ben ashaari..

mselim3

3 February 2014 at 05:36

nak join !!!!

3 February 2014 at 05:41

Jumpa kat sana in shaa Allah.. :)

3 February 2014 at 05:44

wohaa!! ade eak event mcm ni..merapatkan ukhwah..hehe..nice..mcm gempak je..=)

3 February 2014 at 07:39

wah..great...mesti seronok...have a great day there ^,^Y.. don't can or not to go there...haha

3 February 2014 at 08:10

kalau tak ada hal. nak juga pergi. x pernah join mana2 event

3 February 2014 at 19:07

saya pegi jugak :)

3 February 2014 at 19:46

seronok nya.. kalo zara tggl area smnjung.. mmg nak pegi.. huhu

3 February 2014 at 19:58

nal pegi jugak!!! teringin ooo nak jumpe bela...hihi

4 February 2014 at 06:54

akak xpegi pn biela..huhuuu

8 February 2014 at 06:58

zakwan pun dah daftar jugak.. hope dapat jumpa biela kat sana nanti :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^