Home » » Alhamdullilah Menang

Alhamdullilah Menang

!Assalamualaikum!

Semalam bukak je FB, terus tengok admin Pingje.org update senarai pemenang 1ST GIVE AWAY BY PINGJE.ORG. Tak sangka pulak aku jugak tersenarai sebagai pemenang..alhamdullilah menang. Dah lama sebenarnya tak menang segmen ni sebab dah lama tak join segmen camni..hehe



Yeayyy, aku menang naked2 palette by Urban Decay dan Dodora bb cream dari akak maslina. Suka bukan main, padahal aku tak guna pun  naked palette tu nanti..huhu. Kalau dapat nanti, insyaAllah aku akan buat simple giveaway untuk bagi benda tu kat korang ye??hehehe

muke hepy yang rasa nak lempang je kan??hewhew

p/s: korang dah cek belum??ramai jugak yang menang, siapa tak cek lagi pegi cek sekarang kat link SINI ye ^___^

15 comments

2 February 2014 at 22:46

Tahniah :)

2 February 2014 at 22:48

Tahniah akak ;)

2 February 2014 at 22:55

Wahh....tahniah akak....semoga bertambah lagi rezeki akak..

2 February 2014 at 22:56

haha.. btw.. congrats yaa.. ^^

2 February 2014 at 23:00

Tahniah kak :D bestnya ..

2 February 2014 at 23:10

Tahniah..(:

2 February 2014 at 23:20

tahniah :-)

2 February 2014 at 23:20

tahniah2.rezeki awal feb :)

2 February 2014 at 23:20

congratz...Biela :)
mmg best bla ikt sbrg segmen ,contest @ g.A kta mng :)

2 February 2014 at 23:28

tahniah ye..=)

2 February 2014 at 23:36

tahniah :)

2 February 2014 at 23:46

Dah agak , mst entry pasal menang pingje nie. hehe. Mlm td ping je hntr email pemakluman kat saya senarai pemenang GA tu. Nampak plak blog Nabila Biela tersenarai.. Aik, macam kenal je, macam selalu lepak je.. :)

3 February 2014 at 00:23

tahniah..rezeki :)

3 February 2014 at 00:39

Tahniah dear...

3 February 2014 at 01:03

Wah, tahniah.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^