Home » » Tempat Shopping T-shirt Korea Paling Murah!

Tempat Shopping T-shirt Korea Paling Murah!

!Assalamualaikum!

Tengah cari tempat shopping t-shirt Korea paling murah ye??okay, disebabkan aku hepy sangat, sebab t-shirt ala-ala korea aku dah sampai...so aku nak share dengan korang semualah satu laman web shopping t-shirt Korea paling murah aku pernah jumpe!! 

Sebelum tu, korang tengoklah dulu t-shirt yang dah aku beli ni..cantik tak?cantik tak?hehe


3 helai t-shirt ni termasuk pos..hanya rm80 sahaja..hiii


Cuba korang semua teka, satu baju ni berape ringgit?? RM40? RM30? ohhh tidak-tidak..aku beli satu baju ni dengan hanya RM23, RM25 and RM27 sahaja...murah giler kan?? ada ke kat tempat lain jual t-shirt korea dengan harga ni??cer bagitau and komen sikit kalo ada..hahaha

Memang cantik baju-baju ni, aku suka sebab bajunya labuh dan besar, ala faham-faham jelah t-shirt ala-ala korea kan..hihi..so, siapa yang rasa tertarik sangat-sangat dengan t-shirt korea camni...bolehlah terus singgah ke laman web SF-STYLEZ.COM ye.

Bagi yang nak baju t-shirt korea yang labuh macam aku beli ni, boleh pergi terus ke link long-tees kat SINI ye. Selamat bershopping!!!

p/s: lepas ni, jimatlah duit korang..tak payah beli t-shirt mahal-mahal yang jual kat FB tu ye..hehe

22 comments

26 January 2014 at 21:32

wah..cntik2 murah pun murah..nk try usha la..tq for sharing

26 January 2014 at 21:40

thanks for sharing biela...

26 January 2014 at 21:59

nile pon jual baju murah2 jugak kn?

26 January 2014 at 22:03

walauwehhh mg cool la .. makin cepat mengalir dan menangis poket ...

26 January 2014 at 22:44

waaa, ni yang buat beg duit makin nipis ni. thanks for sharing >,<

26 January 2014 at 23:16

Wah, murahnya tapi hati saya dah berkenan dengan tops dekat Nile.com.my. Lain kali saya nak beli dekat situlah. Hihi.

27 January 2014 at 02:13

ok,akan terjah,hee...best2:)

27 January 2014 at 05:02

Wow. Lawa pastu murah plak 2. Nak survey2 jgak la. Thanks Beila :)

27 January 2014 at 07:58

nak tgklah jgk..

27 January 2014 at 19:44

nie boleh shopping CNY hehe :P

28 January 2014 at 21:38

@ina

mmg murah..jom shopping =)

28 January 2014 at 21:38

@Farah Waheda Wahid

sme2 kak =)

28 January 2014 at 21:39

@Mama Safiy Arfan

nile murah kat kasut dan beg..hehe..lamn web yg sy beli ni..murah kat baju..

28 January 2014 at 21:39

@Liyliz

duitt mngalir sikit xpe..hahaha

30 January 2014 at 16:24

Tak sangka murah juga kat situ

29 August 2014 at 02:12

Murah ke rm23??? Hihi.. Sy beli di page baggy shirt murah rm17 jer.. ^^lagi murah uu...hihi.. Superb murahhh.. Jom la join beli skali..

https://www.facebook.com/baggyshirtmurah?ref=hl

14 November 2014 at 00:33

Jemput tengok2 FB Delemari Ku
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005143335966

Baggy shirt 3 helai RM50 inc pos!!

13 December 2014 at 07:53

in future kalau nak shopping baggyshirt visit fb or like Reen's Boutique, lagi murahhh..

Uols i jual rm15 je sehelai...meh pm i... fb sha.aila or fast respond pls whatsapp 0182791311..klu borong lg murah uols

11 January 2015 at 14:49

Dear i tak jumpa pon fb you. Ada instagram? Mungkin lebih senang i nk search or tengok gamba..

21 January 2015 at 04:32

Hi there.. Nice article..! Ble tengo koleksi fesyen korea sy di sini Jg... http://cutemom24.blogspot.com/2015/01/koleksi-fesyen-korea-terkini-2015-page1.html

30 October 2015 at 13:49

@nabila biela
Macam mana klau kita da bank in lepas tu kita nak bagithu kita dah buat payment. Nak contavt sape.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^