Home » » Semua Orang Pun Sibuk

Semua Orang Pun Sibuk

!Assalamualaikum!

"Ala malasnya update blog", "examlah, lepas examlah update", "banyak kerja lainlah"...banyak je alasan tak nak update blog kan?? akulah tu orangnya..hee..tapi aku amat tertarik dengan entry abang Hasrul Hassan yang blogger ni perlu berdisplin untuk update blog dan amat kagum dengan beliau, walaupun mempunyai anak dan kerja rumah yang lain, tapi tetap berdisplin update blog..wuhuu..baru aku sedar..semua orang pun sibuk tapi kita kenalah ada displin.



Kalau dulu, aku pernah cakap aku akan update entry setiap hari kan? tapi tu semua hanyalah janji palsu..banyak je alasan aku lagi-lagilah time exam camni..adess..padahal masa free aku ngadap FB je, bukan sibuk sangat pun. Nampak tak kemalasann yang nyata kat sini??hihihi

So, mulai hari ni..kena ada jadual..kena update entry setiap hari, barulah ranking blog stabil je kan? bila rasa sibuk, cuba fikir yang blogger lain pun sibuk..semua orang pun sibuk, tapi apa yang penting kena ada displin..insyaAllah.

p/s: hari-hari ada entry, biar korang rasa jemu..hahahahaha =P

9 comments

11 January 2014 at 18:49

waaaa..update hari2 xd idea la pulak nina. hukhuk

11 January 2014 at 20:20

Sama-sama kita usaha untuk update blog setiap hari ya

11 January 2014 at 20:49

sama laa.. titew pun malas ugakk .. ~

12 January 2014 at 00:04

kiter pun nak update setiap hari tapi sometimes susah cari idea ahuhu

12 January 2014 at 03:04

ima berblog saje2 je isi masa lapang.sekiranya mmng sibuk, ima xkan paksa diri..:) buat mana yg penting dulu..

14 January 2014 at 02:10

betul biela..stuju dgn bro HH tu :)

14 January 2014 at 07:32

mane entri cinta bagi aku ? huhu.. baru je nak komen, terus takleh.. remove erk.. hehehe :)

14 January 2014 at 19:54

bsuy mmanjng.. hikhik..

19 January 2014 at 20:50

x try guna auto publish.. Buat entry time x buzy then autopublishkan pada tarikh2 tertentu...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^