Home » » Segmen "Saya Nak Tudung Bawal Roses"

Segmen "Saya Nak Tudung Bawal Roses"

!Assalamualaikum!

TAMAT



Bismillahirahmanirahim, dah lama jugak aku tak buat segmen....alhamdullilah pada malam ni aku ingin mengadakan segmen yang simple tapi hadiahnya sangat exclusive iaitu sebanyak 10 helai tudung bawal roses dan 5 helai tudung bawal plain. Segmen ni hanya berlangsung selama 3 hari sahaja tau, insyaAllah Isnin ni jugak akan diumumkan pemenang... sebelum kita tengok hadiahnya, meh tengok syarat-syaratnya dulu ye.

SYARAT-SYARAT

1) Follow blog Nabila Biela dan Cik Lyeen
2) Like pages di bawah:

3) SHARE di FB mana-mana gambar dalam album tudung bawal di SINI *pastikan public*
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang *supaya alert bila umum pemenang nanti*
5) Segmen ni berlangsung pada hari ini 31/1(Jumaat) hingga 2/2 (Ahad) dan pada hari Isnin ni akan diumumkan pemenang!!
6) Buat satu entry bertajuk Segmen "Saya Nak Tudung Bawal Rose" dan copy paste code di bawah




7) Tinggalkan link entry segmen korang sahaja di kotak komen entry ini.

HADIAH
1) 5 Top reffral : Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Airis dan sehelai tudung bawal plain
2) 5 Random: Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Creamy

GAMBAR HADIAH: 
 a) Tudung bawal roses Airis boleh pilih warna dalam album kat SINI
 b) Tudung bawal roses Creamy boleh pilih warna dalam album kat SINI
  #Warna tudung boleh pilih ye ^_^

SENARAI PESERTA

p/s: seperti yang aku cakap tadi, segmen ni berlangsung selama 3 hari sahaja...dan pada hari Isnin ni akan diumumkan pemenang..so, apa tunggu lagi...jomlah join!! 
             
                                    





133 comments

31 January 2014 at 05:03

Bismillah.
Hope ada rezeki
http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:15

saya join :)
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:15

join ! ^_^

http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 05:18

Join :)
http://fionaina.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:19

bismillah , saya join :)

http://amirahamer.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:19

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:22

dYLA JOIN YE :)

http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:23

http://myownsiteoffariqanafina.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

Saya join :)

31 January 2014 at 05:24

http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

joined..harap ade rezeki

31 January 2014 at 05:28

assalamualaikum
bismillah , sy join yaa
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:37

join! hope menang .. tudung tu series lawa la (:
http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:39

bismillahirohmanirohim http://leerny.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:42

Miss joiiiinnnnnnn :B

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:43

cik akak join


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 05:44

Assalamualaikum, saya join :) Harap ada rezeki :) Aaminn :)

http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 05:45

join

http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:47

bismillah..saya join yea :'D

http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:48

http://www.syuhadasalleh.my/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 05:59

tarikh tamat tu sampai pukul berapa ya ?

31 January 2014 at 06:00

saya join ! :)
http://mimieasya.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 06:03

Assalamualaikum dan salam singgah...akak join dik..

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 06:09

http://aimlesstalkt.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 06:19

Saya join :)

http://sheerachocolate.blogspot.com/p/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 06:26

Saya join!! :)
http://juliets-planetarium.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 06:31

Saya join akak ye.

http://cutiefany.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html?m=1

31 January 2014 at 06:34

Bismillah, saya join. Hope menang. Aamiin..

http://allgiveawayandcontest.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 06:54

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 06:55

Join ;) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 07:12

http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 07:16

Saya join.

http://www.ainizakaria.my/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 07:28

dah join tq madihah invite saya
http://iamtifa.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses-dari.html

31 January 2014 at 07:32

Saya dah join :)
http://cikalyea.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 07:33

http://mustikachocolate.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 07:42

join! http://sayasukaimaginasi.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 07:42

Hai!! Aliss join yer.. Bismillah :)

http://fluffypocoyogirl.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses-by.html

31 January 2014 at 07:44

Hani join dear.. http://www.diyanahani.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 07:55

http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 07:57

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 08:02

I'am join it. TQ :)
http://acikdila.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 08:14

Join :) http://fatihahgary.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 08:26

http://cinta5november.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 08:33

Join ^-^ http://cahayakemuliaan95.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 08:35

CN join yer ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 09:04

http://msermzni.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 09:15

Assalamualaikum :D anis join ..
http://sukasukianiss.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 09:23

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 09:29

Assalamualaikum...Ana dah join..
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 09:57

Joining :)

http://raihanabintiramlan.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 10:15

Alhamdulillah sy pun dah join.

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

sy share tudung kod airis 6 dgn nama FB "farhain azmi"
sy letak blog awk dlm bloglist "they're best"

31 January 2014 at 11:07

http://alfasyamimi.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 11:14

akak join segmen adik.. tudung bawal munge2 rose awak cantik sgt =)

http://shaufikahshukri.blogspot.co.uk/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 11:31

http://inpiniteuo.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 13:00

Bimillahirrahmanirrahim :) Im done share gambar tudung2 di facebook :)

http://babysiiwan.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 13:18

Salam..Abak pun join la.. man tahu kalau btuah..haha
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 14:50



http://artisarainbow.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 15:30

http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 16:37

join.. :)
http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 17:42

http://dumtaradumdum.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 17:45

http://havinue.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 18:18

http://dandelionbuzz.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 18:48

http://aejarstories.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 19:04

http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 19:42

http://anisninja.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 20:06

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 20:16

Salam akak,

saya dah join...

http://izzaraamani01.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 20:21

Dijah join :D http://mininominomi.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 20:25

Assalamualaikum... Saya join.. Harap ada rezeki... ^^
http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 21:01

join :)

http://xiauraellallyn.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

31 January 2014 at 21:48

Assalamualaikum :)
aJa dah join

http://feezavavivilavi.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 22:31

Assalamualaikum.. Wani dah join
http://wanieymahassan.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

31 January 2014 at 23:00

http://kisahhatiekah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 00:51

http://sayatangankidal.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

sy join :D

1 February 2014 at 01:01

Join
http://hunyieda.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 01:38

http://umikasum.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 01:38

Join :)
http://adlienakahar.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 02:04

Assalammualaikum .. InsyaALLAH join . Dh follow smua :)
http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 02:22

Joined ;)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 02:51

JOINED :-)

http://www.haneeza.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 02:56

join..
http://www.jiesusanos.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 03:05

salam...saya joint ye

http://airis-contest.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 03:53

Bismillah..
hope dapat menang :)
http://myname-ly.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 04:20

sy join ye.

http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 04:50

http://umihumairayusof.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

join ^^

1 February 2014 at 05:38

Hana join :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 05:39

join :)
http://loveisyaa.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 05:57

http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 06:07

join

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 06:09

Assalammualaikum,bismillahhirahmanirrahim..saya join jugak yer..TQ :D

http://flyemirates18.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 07:26

masih sempat lagi kan... akak join ehhh

http://yangbaik.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 07:50

http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 08:29

Akie joined ^^
http://balqislifestyle.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 14:57

http://batucoklat.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 15:04

http://contestdansegmenart.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 17:11

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 17:15

http://mamanizadotcom.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

mama join dear.. :)

1 February 2014 at 17:50

sye join
http://shirochan99.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 19:07

dah join : http://dairisally.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses-by.html

1 February 2014 at 20:02

http://www.mialiana.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 20:06

bismillahirrahmanirrahim , lama tak join segmen . moga2 ada rezeki menang :)
http://saadah97.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 20:32

http://princessdeseptember.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 20:32

saya join ye awk~

http://notahatidanimpian.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 20:40

http://komikfeeqry.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 21:45

http://alfirahana.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 21:46

nak join jgk..hehe bismillah
http://celotehsigadislollipop.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 21:47

http://johndownloadfree.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

join :)

1 February 2014 at 21:50

http://runninggiveaway.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 22:59

Baru selesai update entri...
http://yangbaik.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 23:00

http://syahaydasaid.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 23:07

Joinn . ^^ Menang random pon jadii laa . >w<
http://sofeyaya.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 23:08

Salam akk..tiqah join yew

http://ciktiqah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 23:09

http://permatacahayailmu.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 23:18

http://sicomotizati.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

1 February 2014 at 23:27

JOIN ^^

nursyikin.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

1 February 2014 at 23:49

http://eymasu.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 00:11

harap masih sempat.. Bismillahirrahmannirraahimm

http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

2 February 2014 at 00:43

saya join! :)
http://blog-nadhirahafiqah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 01:32

Salam, kiera join segmen ni.. Bismillah :)
-SEGMEN: Saya nak Tudung Bawal Roses (Kiera)

2 February 2014 at 03:20

saya join

http://nisflox.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose_2.html

2 February 2014 at 04:07

joined :)

http://invisiblenote.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 04:16

join :)
http://mialiyonjiwakacau.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 04:30

saya join =)

http://akubudakcutez.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 04:46

saya join ;)


http://nazlia-liaunguviolet.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

2 February 2014 at 05:15

saya join...entry dah siap wat semalam...tp lupa comment link plakkk..hehehe

http://myra-zone.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 05:57

Assalamualaikum, Bismillahirahmanirrahim.
saya join Segmen ni.. Thanks and segmen ni Terbaik..hehe

http://chichiziee.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 06:16

Join ^_^
http://adriana-contestga.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 06:34

joined :)

http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 06:59

join ! http://celotehsiayka.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

2 February 2014 at 07:09

Joined !

http://dramaticyang.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

2 February 2014 at 07:29

Bismillah, Nadhirah join! :)
http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html

2 February 2014 at 07:46

http://yayahmiss93.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 08:08

Ya Allah, serious lupa nak letak dekat komen box T_____T

http://izzullabiqah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

2 February 2014 at 09:06

alahaiii ~ dah tamat . x sempat joinn . huargggh T.T

1 April 2015 at 20:12

Dah join hehehe... anways jemput join first GA saya di,
http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html
hah ni yang link GA biela.. hehehe
http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/04/saya-nak-tudung-bawal-rose.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^