Home » » Scrub Badan Best

Scrub Badan Best

!Assalamualaikum!
Scrub badan best
kat luar pun dah nampak best kan?kan?cepat ngaku!hahaha

Ehemm tengah cari scrub badan best ke? haa...yang sebenarnya seumur hidup aku, aku pernah pakai scrub badan sekali je tu pun masa zaman sekolah dulu, tapi tak ingat dah scrub apa kan..yela, sebab dah lama..hiii..tapi sekarang aku dah jumpa scrub badan yang best, scrub perasa oren pulak tu..Mistine Richy Orange Body Scrub namanye..eheee*perasa pun perasalah*
Apa yang best sangat dengan scrub badan Mistine ni?? owhh tentulah sebab bau oren dia yang semerbak buat aku nak je selalu mandi berscrub, rasa macam pergi spa gituu uollsss..hahaha...dalam seminggu wajib aku berscrub oren ni haa..kadang-kadang bau ni buat aku nak telan terus je..sebab tak tahan bau oren dia..hihihi..nasib baik waras lagiii..tu scrublah biela!!
Buat kulit yang sensitif tu memang elok sangatlah dengan scrub ni, sebab scrub ni menggunakan bahan yang lembut dan tak menyakitkan kulit kita kecuali kita tonyoh kuat kat kulit kita tu lain citerlah kan..hahaha..yang tu diri masing-masinglah pulak..tapi fungsi utama scrub ni konfemlah nak mencantikkan kulit, menghaluskan dan menyihatkan kulit..fuhhh..memang berbaloiii.
Bagi badan yang cepat sangat berpeluh dan cepat sangat naik daki tu, mohlahh try tonyoh sikit badan tu dengan scrub ni, konpem abis semua daki-daki tu haaa..daki hilang, badan bau wangiiii...wahhhh...lepas ni memang tak ada bau badanlah kan?ehhheeee..aku malas nak citer banyak, sebab kalau nak lebih percaya memang kena try sendirilah...tapi..tapi...aku memang tak tipu okay??hee..nah..tengok komen pengguna yang dah guna scrub ni haa.
klik gambar untuk lebih jelas =)
Masih tak percaya??tak tahulah nak habaq camne lagi nohh..hahaha..jadi...jika berminat bolehlah beli dengan kak wan sendiri ye..bukan dengan aku tau..tapi istimewa buat pembaca blog aku, jika beli dapat hadiah special kata kak wanlah..ehemmm..apa lagi??macam biasalah..kalau nak order boleh terus direct PM kat kak wan di link FB dan pages kak wan kak bawah ye..^__^

p/s: lepas ni semua jadi gebuss gebasslah ye...hahahaha..selamat mencubaa uollss

3 comments

5 January 2014 at 06:08

dah lama xberscrub. malas nak menggahal. hehee

5 January 2014 at 07:19

tak pernah pakai scrub nie..hehe..tp kdg2 rasa mcm nak try jugak

5 January 2014 at 22:08

hee...lama jugak xpakai scrab.. tp best :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^