Home » » Satu Dah, Tinggal Lagi Lima

Satu Dah, Tinggal Lagi Lima

!Assalamualaikum!

Satu dah, tinggal lagi lima?apa pulak aihh kan?hee,,tak adalah..sebenarnya sekarang aku dalam bulan exam..exam untuk semester 5 tahun 3. Dah habis satu paper public speaking, tinggal lagi 5 paper iaitu group counseling, psycho, career counseling, cross culture dan last sekali family law...wuhuuu memang mencabar untuk semester ni.

Pejam celik, tahun ni jugak aku akan masuk tahun 4. Hah??tahun 4 dah..hee..sekejap je masa berlalu..umur pun dah meningkat...dah boleh kawenggg..hahaha..huishh tak ada motif betol. Sejujurnya tak tahu nak taip apa, tapi ada orang suruh taip entry ni haa...taip jelah kan?korang layan jelah gambar bawah ni ye...hewhew

hari pertama exam...ceria bukan maennn

ihikkkk3
Ni gambar masa hari pertama exam, kalau boleh setiap kali exam kami nak ambik gambar..hahaha..korang tunggu jelah gambar hari kedua sampailah hari last exam ye..errr sabor jelah =P*kredit gambar HP Lenovo eda hot..hihi*

p/s: camnilah warna-warni hidup di kampus...bulan exam bulan paling ceria buat kami..hahahaha ^^

10 comments

6 January 2014 at 08:49

seronoknyaaa...good luck !

6 January 2014 at 08:55

@sYiRa LoKMaN
haha..mmg seronok smcam bile exam..

6 January 2014 at 08:58

Wah... all the best

6 January 2014 at 09:03

hehe.. selamat maju jaya.. dan semoga mencapai cinta2..

6 January 2014 at 09:04

@Abak's Role
tq2 =)

6 January 2014 at 09:05

@TeTo YakSa
thanks...ahakkk..cinta2??hiii

6 January 2014 at 10:36

Okke henpon lenovo aku sgt glemer sekarang.hikhik

6 January 2014 at 18:24

Good luck dear. haiiih, baca ni jadi rindu zaman-zaman belajar dulu

6 January 2014 at 23:12

bulan exam bulan paling tersiksa bagi fae +.+

8 January 2014 at 22:42

Semoga berjaya sis

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^