Home » » Produk Berkualiti Tapi Tahan Lama

Produk Berkualiti Tapi Tahan Lama

!Assalamualaikum!
Produk berkualiti tapi tahan lama yang aku maksudkan ni ialah produk Simplysiti yang aku pakai ni haa. Ingat tak lagi dulu aku pernah gitau dalam entry yang aku pakai produk Simplysiti Dermagic untuk lembabkan kulit aku??dah lame kan??korang tahu tak produk ni still aku guna sampai sekarang?okay jangan terkejut..dah hampir 5 bulan aku guna produk ni, tapi belom habis...hehe

Pencuci muka, pelembab muka dan toner
Kadang-kadang kita takut nak beli produk yang mahal kan? sebab banyak lagi produk murah yang berkesan. Tapi, bagi aku..biarlah mahal sikit tapi tahan lama dan berkesan. Takut jugak sekarang ni, banyak produk yang keluar, tapi kualiti dia kita tak tahu okay ke tak..huhu
Jadi bagi mereka yang nak jimat macam aku ni, trylah produk Simplysiti...kalo Simplysiti Dermagic ni sesuai untuk lembabkan kulit muka je tau...jadi yang kulit berminyak, jangan gataii pakai produk ni..hehe..tapi banyak lagi jenis lain yang korang boleh try.
p/s: tinggal sikit lagi yang Dermagic ni, nanti nak try yang putihkan muka pulak...=P

4 comments

22 January 2014 at 21:01

akak masih belum mencuba lagi, masih setia dengan produk yang akak pakai sekarang ni...

22 January 2014 at 21:02

amboi ! bulan
mmg berbaloi baloi ni :)

22 January 2014 at 22:11

Takut nak cuba . Kulit muka susah nak ngam dgn produk . Huhu .

25 January 2014 at 05:44

thn lama tu.. bgs la sesuai dgn kulit sis kn.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^