Home » » Pakej Bilik Seminar di Terengganu

Pakej Bilik Seminar di Terengganu

!Assalamualaikum!

Aiiiiii...sedang mencari pakej bilik seminar di Terengganu ye? Okay, hari ni nak citer pasal pakej bilik seminar di Terengganu yang best. Kenapa best? sebab pakej bilik seminar ni termasuk penginapan lagi tau. Pakej bilik seminar yang aku nak citer ni berada di Sumai Apartment Hotel di Kuala Terengganu.

Banyak pakej yang disediakan untuk bilik seminar seperti pakej pelajar, pakej korporat dan pakej seminar kerajaan dan swasta. Bilik seminar ni dilengkapi dengan pelbagai kemudahan termasuk microphone, white screen, free wifi, makanan dan banyak lagilah untuk keperluan mengadakan seminar, harga pulak sangat berpatutan iaitu hanya RM60 seorang untuk sehari dan RM45 untuk separuh hari termasuk makan okay!!

pakej bilik seminar di Terengganu
besar dan sangat mewah

Amat berbaloi jika menyewa bilik seminar di Sumai Hotel Apartment ni kerana selain biliknya selesa, makanan disini pun sangat sedap dan mewah kerana disini terdapatnya Restoran Bintang Laut. Restoran Bintang Laut betul-betul berada di dalam Sumai Hotel Apartment ni namun, orang luar pun boleh kesini untuk menikmati makanan yang power lazat..hihi.

Apa yang istimewa sangat dengan Restoran Bintang Laut ni??haa ni lah nak citer..makanan kat sini semuanya best, sampai hari tu aku makan tambah-tambah..hahaha..okay, aku citer makanan istimewa kat sini ye..yang paling-paling istimewa kat sini ialah tempoyak ikan patin. Siapa tak try memang rugi sebab chef yang masak ikan ni memang berasal dari Temerloh...sebab tu lah aku cakap sedapppp tuhhhh..meh tengokk sikit biaq terliuq..hahaha
mohon terliur..hihihi*kredit gambar duniafarisya.com*
Resepi yang kedua meletup kat sini ialah ikan bakar...cuba bayangkan...ikan, pari, sotong dan banyak lagi makanan laut yang fresh-fresh kat depan korang dan korang hanya pilih untuk dibakar depan-depan korang..syok kan??haa camtulah sistem pembakaran ikan kat sini. Memang sedaplah kan dibakar fressh...wuu,,rugi tak cube youuu..harga promosi sekarang, hanya RM20 untuk seorang...makan sepuas hati okay....hihi

muke hepy sebab ikan bakar sedap sangat...yuhhuuuu

Kalau tadi asyik makan makanan melayu je, ni nak citer makanan cina yang special kat sini. 100% buatan chef melayu tau, jadi bagi penggemar masakan cina, jangan segan-segan datang kat sini.  Masakan cina chef kat sini sangat mengujakan. Aku yang tak pernah hayat makan masakan cina pun jadi tetarik..wohaaa..meh usha masakan cina...

pembuka selera kamiii
ayam dan sup ni yang paling aku suke, ranggup sangat ayam dia.

Banyak lagi sebenarnya yang masakan cina ni, tapi tak nak lah letak semua kan, nanti korang termimpi-mimpi pulak..hehe..jadi kalau nak, silalah ke Restoran Bintang Laut di Sumai Hotel Apartment di Kuala Terengganu ye.

Bagi yang berminat untuk tahu lebih lanjut tentang Restoran Bintang Laut ni serta pakej yang terdapat disini, bolehlah terus hubungi nombor dibawah ye ^__^ :


Eksekutif Jualan Sumai Hotel Apartment
Noor Zarimaniza Mohd
014.5243941


p/s: tengok je ke?? jomlah try sekali..tak rugiiii...;)

3 comments

1 January 2014 at 09:49

kadang2 bukan senang nak cari hotel yg ada bilik seminar besar dan sesuai macam Sumai Hotel ni

1 January 2014 at 10:06

besar tu bilik dia
jemput www.kucinghitam.net

1 January 2014 at 12:04

best3..
ganu sokmo ..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^