Home » » Orang Terengganu Semua Hisap Dadah??

Orang Terengganu Semua Hisap Dadah??

!Assalamualaikum!



Isu kali ni memang buat aku bengangg..ikut sedap mulut je pepuan ni cakap orang Terengganu ni majoritinya hisap dadah. Adoiii...sedapnya mulut, kalo ye pun, perlu ke update status cakap camni?? siap cakap jangan bercinta dengan orang Terengganu lagii...amboiii.

Ya, memang kejadian yang menimpa adik Syafiqah tu berlaku di Terengganu...tau tapi tak adalah setiap family dia Terengganu ni ada penagih dadah. Mulut tu kalau nak lepas pom, janganlah over sangat...ishhh..kalo nak aibkan perempuan ni boleh je..tapi aku bukan jenis camtu.

p/s: mohon perempuan ni buat permintaan maaf untuk kami orang ganu..huuu*sadesss*

8 comments

23 January 2014 at 05:06

semua negeri pasti ada orang yang hisap dadah. post dia memang biadap -_-

23 January 2014 at 05:42

oh tidak . cpt mintak maaf skrang . pantang betol la org kutuk org tengganu ni . hesshhh

23 January 2014 at 05:53

dok reti base budop ni..

budak2 cetek akal - brani luah, takot nak cakap dpn2..

23 January 2014 at 07:09

dye mitak maaf dh

23 January 2014 at 15:31

ni la..orang zaman sekarang..nak post sesuatu tak fikir dulu. Ikut sedap dia je nak tuduh2.. Dia ada bukti k cakap macam tu.. Nak keluar sesuatu statement tu, biar ada bukti yang kukuh. Jangan nak main hentam je...

p/s: sebgai orang ganu..bengang jugak baca statement macam ni..

23 January 2014 at 19:12

mmg krg ajar la buat status gni.kola nk ckp pn ckp sesama sndiri dh la.xperlu nk gtau 1 dunia yg ko tu ad pndgn mcm tu.ingt org suka ke? saje nk publisiti murahan

23 January 2014 at 20:33

Golongan macam tu memang suka cari gaduh. Macam kes pak cik guard tembak pegawai bank. Ada ke patut gara2 kes tu dye owg kelompokkan owg sabah sarawak sebagai penduduk sementara jew.

17 July 2014 at 21:22

Jangan mengata orang.... Nanti anak sendiri hisap dadah...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^