Home » Misi Pulihkan Ranking Alexa

Misi Pulihkan Ranking Alexa

!Assalamualaikum!

Akibat malas update entry masa kat U, ranking alexa semakin jatuh dan pagesview pun makin kurang. Jadi kenalah bermula dari bawah balik macam dulu-dulu..hehe. So, kalo korang tengok aku selalu update entry sekarang ni, korang janganlah pelik..sebab memang aku nak pulihkan ranking alexa aku balik..huhu

RANKING DULU KALA


Wahhh..rindu ranking yang dulu...hehe..hakikatnya..sekarang hampeh.wuu..bukan aku tak bersyukur dengan ranking sekarang, cuma nak pulihkan lagi ranking alexa yang sekarang ni. Tu lah, aku target dua entry sehari akan turunkan ranking alexa aku balik...insyaAllah.

RANKING TERKINI


Betol lah cakap sorang kawan blogger aku dulu, ranking alexa ni cepat sangat turun naiknya. Dah dulu aku tiga hari sekali baru update, camnelah tak jadi terok kan??hihi. Tapi sekarang dah insaf dah, mule menaip balik. Kena ada disiplin kalau nak maju dalam dunia blogging ni.

Jadi korang semua, dah ada ranking yang baik sekarang ni??so, jangan jadi macam aku ye??tengok tak perbezaan yang ketara kata atas tu??ingat senang ke nak turun balik??wooooo memang susah..tapi alhamdullilah, ada masa lagi untuk aku stabilkan balik.

p/s: pesan aku, kalau nak okay, setiap hari mesti ada satu entry..bukan entry cincai ye...biar satu tapi berkualiti ^____^

14 comments

27 January 2014 at 20:46

syira punya ranking alexa ni pun dah truun balik gara2 ta update..sedihh

27 January 2014 at 21:13

letak je entri2 isu semasa cam guru hukum budak tuu, rmai yang dok search.. konfem melentik rank, hee..

tp lagi bes kalo tarik pembaca.. :)

27 January 2014 at 21:58

Hurm... Akhir tahun haritu agak memuskan ranking alexa blog saya tapi sekarang... Hurm... Rasanya turun mendadak. Tak berani nk tgk.huhu

27 January 2014 at 22:45

selamat berjaya di dalam misi yer...

27 January 2014 at 23:58

Wah..gud luck,al the best!!

28 January 2014 at 00:04

semoga berjaya :) fae pun kena lebihkan usaha.

28 January 2014 at 21:02

ok la tu..tgkat kn usaha lg ye..

28 January 2014 at 21:18

@sYiRa LoKMaN
samelahhh kite =(

28 January 2014 at 21:18

@Paly
dah malas buat entry info paly..hehehe

28 January 2014 at 21:19

@HAJAR
xpe..jom same2 berusha =)

28 January 2014 at 21:19

@Farah Waheda Wahid
tq kak =)

28 January 2014 at 21:19

@Abak Lorong Cinta
yeahhh..thanks ^_^

28 January 2014 at 21:20

@Nurfaezah Abdullah
xpe2...jom sme2 berusaha

28 January 2014 at 21:20

@ina

ye ina...hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^