Home » » Komen Di Blog Yang Buat Aku Sebak

Komen Di Blog Yang Buat Aku Sebak

!Assalamualaikum!

Sebagai seorang blogger, kita sangat mengharapkan komen positif dari blogger lain mahupun pembaca blog kita kan?? Sebenarnya, ada satu komen di blog yang buat aku sebak. Aku sebak bukan sebab dia komen teruk-teruk, tapi sebab dia bagitau yang barang yang dia hilang dah dijumpai balik lepas buat apa yang aku tulis dalam entry blog aku ni.



Ingat tak dulu aku pernah citer yang barang aku hilang tapi aku dah jumpa balik dengan baca surah yassin?? kalau ada yang tak tahu tentang entry tu..korang boleh baca kat SINI ye. Alhamdullilah, entry tu rupanya lekat kat google dan ramai yang barang hilang telah baca entry tu. Alhamdullilah, entry tu dapat membantu mereka semua.

Kadang-kadang aku terfikir jugak, kalau kita selalu tulis benda yang bermanfaat dalam blog ni, mesti boleh bantu ramai orang kan? tapi macam  mana pula kalau kita selalu tulis benda yang tak elok dan letak gambar-gambar yang sepatutnya??ermm..tu korang fikir sendirilah ye..huhu

Lepas je dapat komen ni, aku rasa terus bersemangat nak tulis entry yang boleh bagi faedah kat orang lain. Tak semestinya kisah pengajaran je kan?tips-tips yang berguna pun kita boleh tulis jugak kan? insyaAllah...bila kita tulis benda yang...kita dapat ganjaran yang baik ^___^


p/s: bagi yang sesiapa barangnya hilang, bolehlah baca entry aku yang hilang barang tu..insyaAllah..barang tu akan ditemui balik =)

11 comments

28 January 2014 at 20:15

Salam, Alhamdulilah..berguna juga entry awak dgn izin Allah :D..bagus ! dulu mase kat asrama pun ustazah ade bgtau pasal berdoa di hujung2 mubin dlm surah yassin :D

28 January 2014 at 20:56

entry sis sentiasa berguna :)

28 January 2014 at 21:13

@lynndamya

alhamdullilahh.. =)

28 January 2014 at 21:13

@ina
awak pun =)

28 January 2014 at 21:14

dengan izinNya.. kan :) apa2pun, teruskan berblog!

28 January 2014 at 21:24

@cart kartika
ye...dgn izin Allah...ok..tq dear =)

28 January 2014 at 21:56

itulah yg terbaik. Ada sesetengah org tu, kalau barang hilang, marah sana, marah sini.. semua org dia nak marah. ish.. ish..

28 January 2014 at 22:32

betul! its really work dkt ayat mubin tuu kitaa doaa mintak apa yang kitaa nak :)

28 January 2014 at 22:59

alhamdulillah :)

28 January 2014 at 23:57

Alhamdulillah..kuasa Allah..macam2 boleh terjadi dgn izin-Nya..

29 January 2014 at 00:50

Alhamdulillah. . Pntg kita sebarkn ilmu yg kita tau ntuk kgunaan bsama.. teruskn bkarya ek.. ^^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^