Home » » Jangan Tertipu Dengan Laman Ini!!

Jangan Tertipu Dengan Laman Ini!!

!Assalamualaikum!
Semalam aku adalah join satu laman web ni, al-maklumlah join je dah dapat 25USD..sape tak mahu??memang rugilah kan?setiap kali orang klik dapat pulak 10USD..bestnye. Tapi aku heran, camni senang dapat duit??kayalah camtu..tak payah kerja penat-penat kan? lepas tu aku terus tanya kawan blogger aku iaitu Eyma..sebab dia join dulu dari aku..camnilah bunyinya:


nampak tak laman apa???hehe


Haa..laman tu StayReward namanya...ramai giler yang join sekarang aku nampak. Kesian pulak, tu lah rasa tergerak hati nak buat entry ni. Sebab nanti bila duit dah banyak *kononnya*..tapi tak boleh nak cashout, buat penat je promote kan??

Duit dah banyak, tapi bila cashout macam-macam suruh buat, nampak tak permainan kotor kat situ???so, buat korang semua yang dah join dan asyik duk promote je, baik hentikan jelah..tapi sesiapa yang dah pernah cashout, bolehlah kogsikan caranya kat komen ye..hehe..*kalo ada*...nak buat duit online yang betol-betol..join je 8shared macam aku join, dah banyak kali cashout..biar lambat asal selamat...apa itu 8shared?? Bolehlah tengok dalam entry aku kat SINI ye.

p/s: harap tak ada lagi yang join lepas ni..huuuuuu

15 comments

22 January 2014 at 00:42

terima kasih bagitau. fuhh.. nasib baik tak terjumpa and terjoin lagi.. :DD

22 January 2014 at 00:49

kalau dah join macamana nak hentikan?

22 January 2014 at 01:56

dah join..dah nak cecah amaun yg sepatutnya pun..huhu..sedihnya..

22 January 2014 at 02:14

tq for sharing. saya mohon share kat FB ye....

22 January 2014 at 03:11

Nasib baik memang tak berminat nak join pun benda alah tu.

Zaman sekarang kena hati-hati sikit. Thanks for sharing. ^^

22 January 2014 at 04:54

first time tahu ada laman tu..nasib tak join lagi..

22 January 2014 at 06:12

Join bossventure bersama saya utk jana pasif income hari2. Pm shdan1582@hotmail utk info lanjut. :)

22 January 2014 at 06:13

Jom join bossventure utk jana pasif income hari2. :)

22 January 2014 at 07:20

owh,yang tu, selalu tengok link dia

22 January 2014 at 08:19

itulah bahayanya zaman teknologi skg nie...

22 January 2014 at 09:52

ye la..perasan jgk benda ni byk kt fb... tp mmg xjoin.. :)

23 January 2014 at 05:08

yaya pernah gak join sebijik mcm ni..bila nak cash out mcm2 la kena buat itu ini..kredit pun sama kene tolak..geram je..last2 tekan pangkah..

24 January 2014 at 06:57

Pernah gak nampak link2 iklan nih.. tp tk pernah klik. rasa macam was2 nak klik. :D

24 January 2014 at 22:36

banyak penipuan di internet, aku dulu juga pernah ikut suatu program dari luar. lama2 pembayarannya jadi terlambat dan bahkan ada yang tidak dibayar yang akhirnya itu jadi scam hingga sekarang tapi sayangnya tu kok tetap eksis aja yang websitenya :(

3 February 2014 at 21:32

nk tanye..lepas jwb survey tu boleh proceed ke cashout x??
sbb saye ade software utk remove survey..so kebarangkalian utk tolak kredit tu xdela

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^