Home » » Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

!Assalamualaikum!

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Malam ni, rasa cerah mata bila dapat tahu segmen paling best ni haa..apa tak bestnya, hadiah segmen ni berupa handphone Louis Vuitton sebanyak 4 bijik pulak tuuu!!!adoiii..kalau menang memang hepy sakan aku ni haa..hehe..bukan handphone je, perfume pun ada...kalau korang tak nak join jugak tak tahulah aku nak cakap camne lagi..hihi..dalam banyak-banyak warna handphone tu..aku suke warna kat bawah ni, sebab stail giler kot corak leopark..yuhuuu..meh join meh.

comey kan??yg ni aku punyer, korang ambek yang lain ok??hehe

p/s: macam aku gitau tadilah, tak join rugiiiiiii =P

10 comments

2 January 2014 at 09:13

good luck dear.. shad pun join jugak. hehe

2 January 2014 at 11:06

wah siap buat banner lagi hehe
http://www.kucinghitam.net/2014/01/anak-menakan-pertama-kh.html

2 January 2014 at 16:44

Saya pun join juga

2 January 2014 at 22:19

Hai Nabila..
Terima kasih sudi join.
Wish you all the best (^_^)

3 January 2014 at 12:40

Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

4 January 2014 at 08:05

Assalamualaikum... Begitu hebat ke sana sini blogwalking, tidak sedap je badan tidak singgah di sini memberi sokongan terhadap giveaway anjuran Syuhada Baharudin. Semoga boleh menang buat anda. Saya pun join juga. Ada masa jom terjah entri saya pula:

Handphone Giveaway By Syuhada1981.com

5 January 2014 at 11:02

haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

17 January 2014 at 01:35

Assalamualaikum ^_^ Salam perkenalan . Singgah sini dari segmen yang sama :D

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

20 January 2014 at 02:37

Salam awk...baru je follow awk....jemputla join giveaway kat sini...spesel bag dengan sulaman nama sendiri untuk dimenangi..

http://www.withlovekisses.com

2 February 2014 at 06:36

Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^