Home » » CUSTOM MADE STICKER KERETA

CUSTOM MADE STICKER KERETA

!Assalamualaikum!

CUSTOM MADE STICKER KERETA ialah sebuah contest SEO yang dianjurkan oleh sahabat blogger aku iaitu Farisya yang mempetaruhkan keyword CUSTOM MADE STICKER KERETA pada kali ini. Apa yang menarik tentang contest SEO pada kali ni?? tentulah pada hadiahnya yang sangat lumayan iaitu penginapan 3 hari 2 malam sebagai hadiah utama..hehe...dan aku juga sangat tertarik dengan sticker yang dibuat oleh penganjur kali ni, sangat kreatif!!

CUSTOM MADE STICKER KERETA


Apa yang aku lihat, CUSTOM MADE STICKER KERETA sangat menjadi perhatian buat masa sekarang. Apa taknya, kita boleh mereka sticker kereta kita mengikut citarasa kita sendiri, best kan? Selaku blogger jugak, kita boleh promosikan blog kita dengan buat design sticker kereta blog kita. Yela, bila orang kata jalan raya tengok sticker blog kat kereta kita, secara tak langsung kita telah memperkenalkan blog kita kepada mereka.

Tadi, aku pergilah usha-usha kat instagram penganjur, wahhh smart dan comel betol CUSTOM MADE STICKER KERETA yang dibuat. Korang nak buat camne? ade kartun? ada gambar muka korang? semuanya boleh. Gambar kat bawah adalah salah satu CUSTOME MADE STICKER KERETA yang menarik perhatian aku..doremonn gituhh..hihi.

CUSTOM MADE STICKER KERETA


Comey je kan? yang pasti, kita sorang je ada sticker yang kita design ni kat dunia!! Wah-wah...bukan tu je, harga pun sangat berpatutan. Apa lagi yang korang tunggu, jomlah beli CUSTOM MADE STICKER KERETA ni dengan Car Sticker Malaysia dibawah:

No Telefon: 010-2255485 / 012-6953385
Fanpage: Car Stickers Malaysia
Instagram Car Stickers Malaysia: car_stickers_malaysia.
Servis: Printing car Sticker dan sticker biasa

Untuk menempah design CUSTOM MADE STICKER KERETA korang sendiri, korang bolehlah pergi terus order dengan laman web, fanpages or Instagram Car Sticker Malaysia diatas ye. Nnati bolehlah tepek sticker kereta design korang sendiri, mesti pengguna jalan raya lain jeless nanti..wuhuuu!


Contest SEO Car Stickers Malaysia ini
di anjurkan oleh

dan ditaja oleh

p/s: apa lagi yang korang tunggu, jomlah join contest CUSTOM MADE STICKER KERETA ni ^_^

15 comments

23 January 2014 at 22:36

all the best biela...

24 January 2014 at 01:35

gud luck..

24 January 2014 at 02:27

memang smart custome made sticker diorang. Semoga berjaya untuk kita bersama :)

24 January 2014 at 02:41

Wahh mcm best ni cnfirm join jgk..gud luck biela

24 January 2014 at 03:59

Semoga berjaya

24 January 2014 at 04:25

comey...
gud luck, biela... ^_^

24 January 2014 at 04:56

macam comell je pilih yg doraemon :D
haha

singgah sini
semoga blog ni dilimpahi rezekii :) aamiiin
jemput singgah blog amal

26 January 2014 at 10:51

fuh..boleh tahan ramai juga yang join nih.

31 January 2014 at 02:24

Biela pun join jugak constest custom made sticker kereta ni..gud luck

4 February 2014 at 02:35

selamat bersegmen..hepi blogging...salam kenal dr segmen y sama..follow here

6 February 2014 at 22:36

Assalamualaikum Biela
Singgah dari segmen yang sama :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

8 February 2014 at 01:18

Salam 1 Malaysia, datang bw dari segmen yg sama =)

Jom Terjah : CUSTOM MADE STICKER KERETA | CAR STICKERS MALAYSIA

8 February 2014 at 22:16

semoa berjaya semuanyaa. :)

http://www.khairulasrol.com/2014/02/custom-made-sticker-kereta.html

10 February 2014 at 19:48

Ehh ... ada sticker doraemon la ... tak pasan la pulak .... nih kalau anak saya tgk, tak pasal kena cari ni ....

11 February 2014 at 19:46

Shad datang dari segmen sama,
Custom made sticker memang awesome.
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^