Home » » Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

!Assalamualaikum!
Cantik dengan Elvyra Coffee

Cantik dengan Elvyra Envy Coffe, eh betol ke ni?? bila aku citer ni, korang janganlah terkejut tau..ni pengalaman aku sendiri minum produk Elvyra Envy Coffee ni. Banyak kelebihan kopi ni tau.Bukan tipu-tipu, bukan main-main..apa yang aku citerkan nanti semuanya benar..hihi
Kalau sebelum ni, aku takut untuk cuba produk yang berasaskan makanan, sebab kena telan benda tu kan..tapi dengan Elvyra Envy Coffee aku rasa sangat yakin sebab mula-mula aku cube produk ni masa aku tengah exam hari tu. Siang tu aku exam dari pagi sampai petang, malam tu faham-faham jelah, rasa macam nak pengsan sebab penat, tapi aku gagahkan diri untuk berjaga sebab keesokan tu ada exam lagi. Mata kuyuku jadi makin kuyu, dan..dan..dan..masa tu baru teringat aku ada Elvyra Envy Coffee ni..terus aku bancuh untuk minum buat pertama kalinya.
Sekali teguk, eh sedap jugak kopi ni..ingatkan produk kesihatan camni tak sedap..minum..minum..minum sampai habis. Lepas tu, mata dah tak kuyu, badan rasa macam ada tenaga..wah..betul-betul ajaib Elvyra Envy Coffee ni. Terfikir jugak aku, kenapa produk ni cepat sangat tindak balas kan..terus pergi ambil produk ni dan baca apa isi kandungan dalam kopi ni. Owhh patutlah..produk ni berasaskan habbatus sauda ,vitamin c dan collagen rupanya..selain tu dengan khasiat Premium Brazilian coffee yg lazat, rendah lemak dan kurang kafein; Kolagen dari sisik ikan tilapia yg halal dan berkesan yang mempunyai 1001 khasiat....terus aku jadi kagum!!

Kelebihan minum kopi
hari-hari ku bertenaga dan ceria bersama Elvyra Envy Coffee
Aku ingatkan produk ni untuk cantik kan kulit sahaja, rupanya kelebihan kopi ni untuk kesihatan jugak..yela..siap ada habbatus sauda lagi kan..memang power rangers produk ni, lain dari yang lain. Kopi untuk kesihatan dan kecantikan..2 in 1 uollss..hehehe..rugi tak try tau ^__^. Eh lupe nak bagitau Elvyra Coffee ni health and whitening coffee kan, so..muke i pun dah gebuss gebas uollsss..*gedikan sejuta kalinya*..hewhew..rasa licin semacam je kulit ni haa.
Bukan tu je, perut aku yang selalu meragam ni pun dah okay. Minum je kopi ni, terus pergi tandas buang air besar....indahnya hidup jika begini setiap hari, makin kuruslah aku jawabnye..lalalala..mohon jangan jeles..hihihihi. Satu lagi, jangan salah faham, produk ni untuk lelaki dan perempuan tau. Semua boleh minum, adik-adik ke, kakak-kakak yang sedang mengandung ke, makcik-makcik yang selalu sakit urat tu pun sangat sesuai minum tau!!

Cantik dengan Elvyra Coffee
kopi kesayanganku ^__^
Dah banyak aku sangat aku membebel ni..jadi kalau korang ingin cantik dan sihat, bolehlah try Elvyra Envy Coffee ni, bukan sahaja sedap, sihat, selamat lagi sebab produk ni dah dapat kelulusan KKM jugak ya,,tak rugi uollss cuba..lagi rugi kalau tak cuba..hee..owh lupa sesiapa yang berminat jadi agent pun boleh dengan modal hanya serendah RM210 untuk 5 jar bagi semua negeri dia Malaysia dan termasuk Brunei dan Singapura tau . Bagi yang berminat untuk cuba sendiri pun boleh, tak kenal tak cinta kan?? so, boleh terus beli dengan:

PM FB : Nadia ShairaShaf’ii
HOTLINE:  0197727572
BLOGSHOP : nandnminishop.blogspot.com
Price: RM58 SM/ RM63 SS ( dapat freegift jugak)
COD: Melaka dan Johor Bahru
FB PAGE: https://www.facebook.com/pages/N-and-N-mini-shop/167811943329538?ref=hl
    

p/s: ciyes, aku kagum beno dengan kopi ni ^_____^

3 comments

19 January 2014 at 20:40

Best gak produk nie.

19 January 2014 at 21:12

wah menarik juga produk ni...

19 January 2014 at 22:00

assalam dari bunda....

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^