Home » » Blogger Otai Tapi Tak Sombong

Blogger Otai Tapi Tak Sombong

!Assalamualaikum!

Owhhh rasa gembira sangat, sebab semalam seorang blogger otai ni komen kat entry blog aku..hehe. Aku selalu jugak komen kat blog beliau, tapi tak sangka pulak kan blogger seotai beliau sudi komen di blog picisan macam aku. Terkejut gak sebenarnya, nak melompat pun ade..haha.

Ya, aku tahu..mesti blogger otai ni pernah komen kat blog korang tapi ini kali pertama beliau komen kat blog aku, so..tu lah rasa excited sangat tu. Siapakah beliau? tak lain tak bukan blogger Denai hati lah. Jangan cakap korang tak kenal ye*ketuk kepala karang..hahaha*


Tak sangka, sekarang ni ada lagi blogger otai tapi tak sombong macam beliau. Tapi aku tahu, ramai lagi blogger otai tapi tak sombong macam akak Mia Liana, admin Pingje.org, Hasrul Hassan dan ramai lagi blogger otai yang lain.

Jadi walaupom korang newbie ke, blogger sekerat jalan ke, janganlah segan komen kat blog blogger otai camni, insyaAllah diorang semua tak sombong..hehehe.


p/s: thanks buat blogger Denaihati sebab sudi berkunjung balik ke blog ni ^___^

16 comments

25 January 2014 at 05:28

Selalu singgah blog Mia Liana je. Tak pernah pula datang blog Denaihati ni. hehe

25 January 2014 at 05:29

best kan bila blogger otai komen..mcm dayah hari tu kak yumida..wahhh exited terlebih dayah..hehe

25 January 2014 at 05:30

yup...tuan DH mmg rajin balas kunjungan pembaca blognya... :)

jemput singgah blog akak.. www.ziefauzi.com .. :)

25 January 2014 at 05:42

suka ye .. :) yg pnting semangat untuk terus bertinta dlm dunia blog.. apa2 pun,happy blogging dear.

jemput singgah blog ika..
http://cartiecacloset.blogspot.com/

25 January 2014 at 05:45

wah..jeles i.hahaha

25 January 2014 at 06:00

sis pun x sombong jgk :)

25 January 2014 at 06:16

Nak terjahlah blog denaihati. Boleh kenal2 blogger otai. Hehe

25 January 2014 at 06:32

Dia memang rajin datang blogwalking.

25 January 2014 at 07:29

SALAM...SINGGAH SINI :) http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html MUNCUL KEMBALI ! ^_^ HEHE..

25 January 2014 at 07:35

nabila biela pun dah kira blogger otai juga :)

25 January 2014 at 08:06

Suka gaya penulisan DH.. mengajak kita untuk berfikir.. salu jgk lepak sana.. hehe

25 January 2014 at 12:50

Haah.. jom terjah..hehe

26 January 2014 at 02:10

wah tahniah.

17 February 2014 at 22:38

Denaihati memang rajin ...

27 February 2014 at 05:11

First time dengar Denai Hati.
Maybe sebab dah lama tak blog hopping.
Terus masuk blog tu and read some...hmm...nice blog :)

27 August 2014 at 08:54

http://jobandcash.com/?share=93704

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^