Home » » Berita Baik Buat Wanita Malaysia

Berita Baik Buat Wanita Malaysia

!Assalamualaikum!


Mesti korang berdebar-debar dan excited nak tahu apa berita baik buat wanita Malaysia kan?kan?okay..okay..kali ni memang berita baik. Sebenarnya produk Mistine telah masuk ke Malaysia secara sah dan telah mendapat kelulusan KKM. Apa tu produk Mistine?? dah banyak aku review produk Mistine ni, semunya best-best tau..sebelum aku pergi jauh baik uools tengok antara produk Mistine yang pernah aku review dulu  kat entry SINI, SINI dan SINI okay.

Okay dah tengok dah produk Mistine yang pernah aku review??semuanya best dan meletup kan?? haa..berita baik yang pertama Mistine telah mendapat kelulusan KKM Malaysia, dan berita yang kedua..sesiapa yang nak jadi ahli pun boleh. Produk Mistine ni dah ada katalog tau!! Walaupun masih baru, tapi memang setanding dengan jenama yang lain seperti Avon dan lain-lain.

haaa tu dia..katalog Mistine yang super cun

Produk apa je ye best dengan Mistine ni?? banyak sangat, ada BB cream untuk dapatkan kulit macam baby, ada losyen gold yang sangat wangi dan dapat hilangkan parut, ada produk mekap yang bila pakai nampak natural semacam..wohaaa..sangat best. Aku tak puji kalo aku tak guna sendiri, kat bawah ni antara produk Mistine yang aku ada..semuanya best dan packaging dia buakan main lawaaaa..hihi


kulit aku dah macam kulit baby sekarang sebab asyik bermistine aje..hewhew

Menarik kan produk Mistine ni? Kalau tak pernah cuba lagi, mesti cuba satu dulu..baru korang rasa sendiri apa yang aku rasa bila guna produk ni..hehehe..istimewanya bila korang menjadi ahli Mistine ialah korang akan dapat harga ahli untuk setiap pembelian produk Mistine Malaysia,boleh jual mengikut harga katalog, dan yang paling penting muka jadi cun abis..hehe. Daftarlah sebagai ahli dan korang akan dapat katalog..dan dan dan boleh dapat duit jugak bila ada kawan-kawan yang order dengan korang..mudah bukan??berminat??boleh daftar keahlian terus dengan kak wan tau..seperti di bawah:


FB KAK WAN
PAGES KAK WAN

p/s: rasa macam nak buat giveaway produk Mistine untuk korang semua cuba sendiri produk ni...okay tak??hahaha..boley ke kak wan??  ;)

2 comments

20 January 2014 at 22:59

kalau kulit serasi, insyaAllah sentiasa nampak cantik.. :)

20 January 2014 at 23:25

wah menarik ni, tapi betullah kata mimie nak kena tengok produk tu serasi ke tak serasi dengan kita dulu... ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^