Home » » Baru Nak Tukar Kotak Komen

Baru Nak Tukar Kotak Komen

!Assalamualaikum!

Owhh...dah berkurun lamanya aku nak tukar kotak komen ala-ala wordpress*kononnye*..hari ni baru tertukar..hehe..jadi lepas-lepas ni mudahlah sikit korang nak komen kan??

Sebenarnya, aku baca kat blog akak Mia yang dia tukar kepada Threaded Comment...dah lama dia tukar, entry tu tahun lepas lagi....hari ni baru aku rasa nak tukar sebab nampak lebih mudah dan kemas....ciyess suka sangat dengan kotak komen camni.



Aku tahu, ramai yang dah tukar kan? aku je ni yang ketinggalan zaman..hahaha...malas nak citer banyak...kalo korang nak tukar jugak boleh tengok tutorial kat SINI ye...sebab aku pun tak pandai nak buat tutorial kat orang...ni pun ada jugak orang lain tolong sikit-sikit..alhamdullilah...menjadik jugak..thanks a lot for her ^___^


p/s: jomlah tukar jugak...nanti senanglah nak berbalas komen =P

18 comments

30 January 2014 at 00:19

dah tukar.

30 January 2014 at 00:21

@NurShabrina
huhu...bguslah...kami baru je tukar...hehe

30 January 2014 at 00:29

mmg sume dh pkai kotak komen mcm ni ey.. nanti ina pun nk tukar jgk la..

30 January 2014 at 00:33

@ina
jom ina...tukar sekali ^_^

30 January 2014 at 00:35

suka komen blog ni.hahaha

30 January 2014 at 00:45

nampak cantik,dan lebih senang nak reply

30 January 2014 at 00:58

@Farisya Anastasyia
yela tu mekkk =P

30 January 2014 at 00:59

@Mak Iti
betol2...sng dan kemas

30 January 2014 at 01:28

kalau ada masa nanti..nak tukar jugak la

30 January 2014 at 01:34

@Aswan Azmy

mohlaa tukar

30 January 2014 at 02:18

Nk komen sini jugak..=)

30 January 2014 at 02:21

ha..baru senang nak komen.

30 January 2014 at 02:40

tahniah-tahniah. bila dah mudah, pengunjung pun berbesar hati nak komen, juga cepat.

30 January 2014 at 02:51

Cool. Nanti nak trylah. Alang-alang blog tengah huru-hara skrang.

30 January 2014 at 04:51

haa cun lah tu ;)

30 January 2014 at 06:17

wah, nak jugalah!

30 January 2014 at 20:00

Ok kjap lg nak tukar :D

1 February 2014 at 06:34

Dah tukar gak :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^