Home » Barang Pos Dah Sampai

Barang Pos Dah Sampai

!Assalamualaikum!



Alhamdullilah, dah hampir dua tahun dalam blog ni rezeki tak putus-putus..hee..hari ni ada dua lagi barang pos sampai untuk direview. Apakah barang bertuah tu??haa adalah...hii..semuanya produk kecantikan..ermm biasalah perempuan ni..nak cantik je kan.

Fuhh..minggu ni minggu exam, jadi tak sempat lagi nak review produk yang banyak ni haa..insyaAllah lepas exam akan start mereview produk yang dah sampai ni. Kalau satu barang tak apa, ni banyak barang ni haa..terima kasih kat para advertiser yang percaya kat aku dan blog ni untuk mereview..huu....*terharu*

Korang tengok jelah barang-barang yang perlu aku review kat bawah ni....korang cuci mata dulu ye..hii

1
1
1
1
V
TADAAAA!!

macam-macam adooo ;)

Haa nampak tak??hee..bagi sesiapa yang berminat nak aku promote barang dia jual, tak kiralah apa produk sekali pun, makanan pun tak apa..janji halal...aku sudi mereview produk korang. Harga??insyaAllah amat berpatutan. InsyaAllah setiap barang direview aku akan main keyword supaya lebih SEO dan akan melekat di  pages google, so janganlah malu-malu untuk contact aku ya. 

Email: nabilapinky80@yahoo.com
FB: tekan SINI


p/s: Alhamdullilah, mendapat respon yang baik dari pihak advertiser =)

5 comments

9 January 2014 at 04:37

Alhamdulillah.rezeki berblogging ^_^

9 January 2014 at 04:43

wahh..syok la cm ni

9 January 2014 at 05:43

waaa nak jugak buuat $$ from blogging huhu

9 January 2014 at 12:40

Untungnye sis.

10 January 2014 at 03:28

alhamdulillah.. rezeki.. tahniah.. moga barakah..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^