Home » » AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

!Assalamualaikum!
AylaMyra produk penjagaan muka terbaik tajuk entry aku pada kali ni. Memang sesuai sangat tajuk ni dengan produk AylaMyra yang super best ni. AylaMyra yang aku pakai ni adalah sejenis serum, kalau letak kat muka rasa sejok semacam je..hehe

Nampak tak kotak pink comeyy kat atas tu, nilah serum AylaMyra. Serum AylaMyra ni ada banyak jenis tapi yang aku guna ni ialah Aylamyra Stem Cell Peptide Serum. Serum ni lebih kepada menyelesaikan parut berlubang seperti parut jerawat or parut apa-apa lah yang ada kat muka korang. Ya, kawan-kawan aku cakap..muka aku tak nampak parut pun??ehh jangan salah faham..muka aku pun ada parut halus yang lama..maybe aku je kot perasan..huhuhu
Sebenarnya produk AylaMyra ni banyak kelebihannya, bukan setakat hilangkan parut lama tapi produk ni boleh melambatkan proses melambatkan proses penuaan sel kulit, mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru, mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih. 
Bukan itu je, serum ni juga dengan semulajadinya meransang penghasilan kolagen kepada kulit kita, membantu melindungi kulit dari radikal bebas dan yang paling best boleh mengecilkan pori-pori terbuka di muka kita!! Bestkan?? kalo aku citer banyak pun, kalo tak ada bukti korang tak percayakan? okay, untuk kali pertamanya..aku bagi testimoni muka aku sendiri selepas hampir dua minggu aku pakai produk ni.
no edit, no camera 360..guna camera yang sama ^__^
Kalau korang perasan, kat muka aku tu ada parut lama..tapi tak berapa nampak sangat. Alhamdullilah, parut tu semakin tak nampak, dan apa yang aku perasan muka aku semakin putih dan pori-pori muka makin kecil. Owhh...suka sangat-sangat sebab muka pun nampak lebih muda..hehe. Aku cadangkan, bagi yang ada parut jerawat lama-lama tu..korang pakailah serum ni buat ubat..alhamdullilah dah ramai yang guna cakap sangat berkesan!!
Bila aku post di FB tentang serum ni, ramai yang tanya macam mana cara pakai serum ni kan? serum ni cecair tau, satu botol kecil tu korang pakai dua atau tiga kali sehari. Serum ni korang just sapu je kat muka korang yang comey tu..senang je kan? yang paling best..muka korang akan rasa sejokk je bila pakai serum ni..ciyes tak tipu tau! Jangan bimbang, produk ini telah mendapat kelulusan dari KKM dan JAKIM. Selamat dan halal diguna untuk disapu dimuka. Produk ni juga, sesuai dipakai untuk lelaki dan wanita yang berumur 15 tahun sahaja tau...hihi
Dah ramai yang menggunakan produk AylaMyra ni..kat bawah ni antara customer yang sudah berjaya menghilangkan parut jerawat selepas menggunakan AylaMyra:
Ketara kan  perbezaan customer ni?? so, janganlah ragu-ragu lagi..AylaMyra ni memang produk penjagaan muka terbaik. Berminat??bolehlah terus order salah satu cara di bawah ye:
CARA UNTUK ORDER
WEBSITE
direct ke www.aylamyra.com
FANPAGE PRODUK
https://www.facebook.com/AylaMyra
INSTAGRAM
@aylamyra
NO.TELEFON
sms/whatsapp+60162890020

p/s: jangan tunggu lame, karang habis serum ni..jangan salah aku ye..hehehe..

4 comments

28 January 2014 at 19:56

Wah, mujarabnya.

28 January 2014 at 20:58

wah..mcm bgs la serum ni..

28 January 2014 at 21:15

@Isabel Diaz
hahaha..jomlah try =)

28 January 2014 at 21:16

@ina
serum ni mmg best ina ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^