Home » » Alhamdullilah Dapat Sponsor Tudung

Alhamdullilah Dapat Sponsor Tudung

!Assalamualaikum!

Owhhh...perasan tak, dah lama aku tak buat segmen dalam blog kan??yela..asyik busy dengan business dan belajar je, camne nak buat segmen macam dulu-dulu lagi..hehe. Tapi alhamdullilah, aku cadang nak buat segmen sempena aku cuti sem ni dan alhamdullilah jugak dapat sponsor tudung roses dari Cik Lyeen.

Aku sebenarnya baru je nak cari sponsor untuk buat segmen ni, tapi dah alang-alang Cik Lyeen yang baik hati ni PM aku nak sponsor tudung bawal roses dia yang cun melecun tu, jadi aku ambik keputusan nak ambek Cik Lyeen sahaja sebagai sponsor, jadi mudahlah korang nak join nantikan? tak adalah syaratnya banyak nanti.

Apa yang best tentang segmen aku nak buat nanti??mestilah hadiah dan syaratnya. Hadiahnya ialah sebanyak 10 helai tudung bawal roses dan 5 helain tudung bawal plain 10 orang pemenang. Syarat yang aku nak buat nanti senang je, dan segmen ni aku akan buat dalam tiga hari camtu je...bestkan??

nilah tudung bawah roses yang bakal jadi milik korang nanti..hehe

Haa nampak tak tudung bawal comey kat atas tu??tu lah antara tudung yang akan jadi hadiah segmen ni nanti. Owhh lupe nak bagitau, selain tu para pemenang boleh pilih warna tudung yang diorang suke..hihi..bestlah korang nantiiiii*jelesss*.

Aku memang berkenan benorr dengan tudung bawal roses cik lyeen ni. Hasil yang dibuat sangat cantik dan kemas. InsyaAllah, aku ingat nak buat segmen ni jumaat malam...nak buat dalam masa 3 hari je..jumaat, sabtu dan ahad. Jadi taklah korang tunggu lama sangat untuk umum pemenang kan?*ye aku paham*..wuu...

So, siapa yang nak join nanti..bolehlah terus like pages tudung Cik lyeen awal-awal..or sesiapa yang berkenan dengan tudung roses Cik lyeen ni, bolehlah usha-usha kat pages dia kat bawah ni ye ^__^

Le Roses & Tudung Bawal Terkini (klik)


p/s: buat si pencinta tudung bawal comey-comey..rugi tak usha pages cik lyeen ni..hehe

12 comments

27 January 2014 at 05:43

serius cantik ! =)

27 January 2014 at 05:48

cantiknya...

27 January 2014 at 05:51

cantik dan tak sabar nak join. heheh

27 January 2014 at 06:42

Lawanya... nak join lah nnty :D weee

27 January 2014 at 17:59

Cantik tudung tu..ada bunga2 lg hehe

27 January 2014 at 19:06

wahwah.. cantek ny ! mesti join ni ! hikhik

27 January 2014 at 19:10

xsabarnya nk join segmen ni..

28 January 2014 at 20:15

ah.cantik nyaaa

28 January 2014 at 21:22

@MiaLovetto ^^
cantik kan???hehe

28 January 2014 at 21:22

@mawar berduri
ye mmg cantik =)

28 January 2014 at 21:22

@Nur Madihah
sabor2...hahaha

28 January 2014 at 21:23

@Hana Jalil
join tauuu ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^