Home » » Tips Bibir Cantik dan Lembab

Tips Bibir Cantik dan Lembab

!Assalamualaikum!
Bibir cantik dan lembab memang menjadi idaman setiap gadis, termasuklah aku ni haa. Kalau bibir kering rasa macam tak bermaya je kan..okay, tak apa..hari ni aku nak bagi tips senang nak cantik kan bibir dan lembabkan dengan cepat menggunakan Mistine Magic Secret. Apa tu? ni lah nak citer..hee
Aku dah guna magic secret liptint dan llitter lipbalm ni dah sebulan. Alhamdullilah bibir dah tak kering dan nampak cantik je..nampak comey je..hihi. Biasanya kita dengar liptint je kan? sekarang ni dah ade liptint dan sekali dengan pelembab bibir yang glitter lagi tau!! bibir nampak lembab dan shining je bila pakai...ciyess best.
nilah Mistine Magic Secret tuh
Kurang faham ye camne nak pakai? okay, takpe..meh tengok kak wan pakai liptint dan lipbalm ni. Hasilnya seriouss nampak cantik dan natural je..taklah over macam pakai lipstic merah tu kan..hehe

Mula-mula pakailah liptint, pastu pakai lipbalm..satu produk ada dua function!!haa,,,best kan? senang, mudah dan yang penting gorgeous ^_^...camne nak dapatkan benda alah yang comey ni? bolehlah terus beli dengan kak wan ye..bukan aku tau..hee..kat bawah aku sertakan facebook kak wan dan pages beliaau..jom cantik =)


p/s: sekarang bibir dah tak kering dah..suke3 =P

7 comments

10 December 2013 at 06:17

Comel lahh~ Teringin nak beli.. :D

10 December 2013 at 06:47

Cantiknya !
Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Setiap artikel yang telah di ping akan kami submit sekali lagi pada 'google index'secara auto dan manual untuk memaksa google indeks blog anda sekerap mungkin. Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda dengan memasang banner kecil kami !

10 December 2013 at 06:53

Wah, cantiknya..:')
Bestnya kan..hehehe

11 December 2013 at 06:38

klu am pkai mesti lawak... da la bibir nipis..huhu

amal singgah sini :)

11 December 2013 at 17:46

shantiknye boleh try ni
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blgospot.com
dah follow blog ni ye

13 December 2013 at 20:21

nice sharing

14 December 2013 at 07:45

macam menarik je.mcm menarik je..hihink terjah skrg jugak!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^