Home » » Produk Mekap Paling Best!!

Produk Mekap Paling Best!!

!Assalamualaikum!
bb cream baby dan ss compact powder
Bila sebut pasal mekap-mekap ni, sejujurnyalah aku ni memang tak suke mekap. Kalau nak keluar, just letak krim dan tepek sedikit bedak kat muka and keluar..camtu je..hee. Tapi sekarang aku rasa macam best sangat dan excited bila nak tepek krim dan bedak kat muka sebab aku dah guna produk mekap paling best kat atas ni iaitu BB cream baby dan SS compact powder dari Mistine.
Kenapa aku cakap best produk mekap kat atas ni?? okay, mula-mula aku citer pasal BB cream baby ni dululah ye. Dulu sebenarnya aku tak suka sangat pakai BB cream sebab melekit dan berminyak kan?? Tapi bila dah guna bb cream baby ni, rasa sangat best sebab tak melekit dan berminyak dan yang penting rasa kulit muka macam baby pulak aihhh..hee..*ini serius okay*. Dahla tak melekit dan tak berminyak, kulit macam baby..lembabkan muka lagi..siap ada UV proctection..haa apa ko nak jah??hihi
part yang paling penting!! produk ni dari korea okay!!hee
Sebenarnya kalau keluar rumah, sapu je bb cream baby ni dah cukup..tapi sebab aku nak kulit nampak lagi bersinar-sinar lagi kan, tepeklah SS compact powder pulak. Tahu tak SS tu stand for apa?? SS tu stand for Super Star Award tau. Ya!! Jangan tak percaya..SS powder ni dapat award Super Star dari Milan lagi. Amat sesuailah dapat award sebab tepek sikit je bedak ni, muka dah nampak berseri-seri. Tak payahlah duk tenyeh dan tonyoh muka banyak kali dah, sapu sikit je..wowww! dah nampak macam artis korea...hahaha..suka sangat bedak ni haa.
SS COMPACT POWDER..packaging yang sangat cantik =)
Jadi lengkaplah mekap aku, letak krim dan tepek bedakk..aummm..dah boleh keluar jalan dengan yakin. Apa yang paling best lagi kulit muka aku dah semakin lembut..hihi. Ni semua mesti sebab BB cream baby tu..hehehehe
sangat berpuas hati pakai dua produk ni ;)
Bagi kulit yang sensitif dan kulit yang berminyak, aku amat syorkan bb cream baby dan ss compact powder ni. Produk ni memang best dan paling syok tahan lama..haha..dan sebulan kot aku guna, tapi tak surut-surut..hihi..jimat kan? Nak beli jugak ye? boleh sangat-sangatlah..sebelum tu nak gitau..semua yang nak beli lepas baca dari blog aku, akan dapat HADIAH ISTIMEWA!! khas untuk pembaca blog ni tau..hee..lepas beli dapat hadiah lagi..best kan? baik betol yang jual produk ni iaitu kak wan..jika nak order, bolehlah terus PM kak wan ye=)
FB KAK WAN
PAGES KAK WAN

p/s: lepas beli, dapat hadiah lagi...tak nak jugak?? rugiiiiiii..hahahaha

6 comments

2 December 2013 at 04:58

ye ke best ? macam nak try jugak je .

2 December 2013 at 06:56

simple je..tak yah nak makeup tebal2 just pkai bb cream then sapu bedak..
done klik nuffnang awak^^

2 December 2013 at 07:05

macam best jer.....

2 December 2013 at 20:58

Cantiknya. Btw, anda ditag :D Join sini : http://activediary.blogspot.com/2013/12/ga-2013-by-permatabiru.html

--------------------
Maaf mengganggu post ni.

8 December 2013 at 07:42

awak mmg dah semulajadi cantik, cerah. bila pakai bb cream ni mmg lagi menawan la. Serius lawa!

13 November 2014 at 16:47

Nak cari bb cream jgk..hihii

Jemput blogwalking www.bondasihat.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^