Home » » Lipbalm Terbaik dan Tercomel

Lipbalm Terbaik dan Tercomel




Sedang mencari lipbalm terbaik dan tercomel di abad ini??ehemm hari ni aku nak perkenalkan lipbalm terbaik dan tercomel dari Mistine ni. Mistine Blooming Vit-E Lipbalm nama lipbalm ni. Bukan sahaja bekasnya comel malah mempunyai vitamin E dan bagus untuk melembabkan bibir kita.

Kalau tak bagus, buat apa aku share kan? ye, alhamdullilah dah seminggu guna lipbalm ni, bibir rasa lembab je, pinkish pulak tuu. Aku guna yang warna pink tu, rasa macam buah strawberry..hihi. Bibir pulak nampak shining camtu, tapi tak adalah terlalu berkilat tapi nampak comel-comel je, secomel lipbalm nilah.

Bekasnya comel, bagus untuk bibir lagi..apa lagi korang nak??hehehe..jadi yang nak nampak natural je bibir tu, aku syorkan belilah lipbalm ni ye. Jangan tunggu lama-lama, aku diberitahu stok lipbalm ni terhad, almaklumlah comey sangat-sangat..siapa tak nak kan?

Berminat?bolehlah terus order dengan kak wan. Kak wan ni baik sangat orangnya, kalau korang nak hadiah dari setiap pembelian, cakap je korang tahu pasal lipbalm ni dari blog aku ye..komfem dapat hadiah..yeaaayyy!!jom beli.

FB KAK WAN
PAGES KAK WAN

p/s: membeli sambil dapat hadiah..siapa tak nak??=P

12 comments

23 December 2013 at 21:06

comelnyaa!!!! berbunga2 gitu

23 December 2013 at 21:19

@NinaAz
mmg comey nina =)

23 December 2013 at 22:55

comel...comel... :)

23 December 2013 at 23:44

produk baru ke nie?tak pernah tgk br nie..
sye klik INTI kat sni^^

24 December 2013 at 00:34

aloo comeynye .. macam nakk je ..

24 December 2013 at 01:33

comelnya...nak free boleh?? heee...^^

24 December 2013 at 02:02

wahh.. cutenye lipbalm tu.. berapa harga dia eh?

24 December 2013 at 02:07

@azi hashim
kan?jom beli..hehehe

24 December 2013 at 02:07

@ezyra daniel
haah..produk baru..lipbalm comeyy

24 December 2013 at 02:08

@eyqa yushaiza
beli mehhh..hihi

24 December 2013 at 02:08

@Cik Akie
free??tggu biela kaye lu ea..hahaha

24 December 2013 at 02:09

@Miss-D
rm20 termasuk pos...ley terus order ngan kak wan ye..sy promote je =)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^