Home » » Inilah Kek Coklat Moist Yang Sedap

Inilah Kek Coklat Moist Yang Sedap

!Assalamualaikum!

Kalau hari tu aku ada citer pasal kek chess kan?hari ni aku nak citer sikit pasal kek coklat moist yang selalu jadi kegemaran ramai termasuklah diri aku ni haa..memang hantu kek coklat..hehe. Tapi kek coklat hari ini special sikit, kenapa special? Nilah nak citer ni...hihi

Kek coklat moist ni special sebab kek coklat ni hasil tangan adik aku sendiri..dijamin halal, bersih dan sedap..almaklumlah home made..hahaha. Jadi korang semua tak kan ragu-ragu untuk menelan kek coklat moist adik aku ni...kan?heeee

Ni lah hasil kek coklat yang adik aku buat, maaf jika gambar sedikit kabur, tapi gambarnya tak penting kan? asalkan isinya lumayan...yummmmyyyy!!

siap untuk dingapppp..wiii

Owhh lupa nak gitau, kalau kek coklat yang dah siap ni hanya dijual untuk area Terengganu sahaja. Uishhh jangan kecewa dulu, bagi yang nak jugak kek coklat camni tapi tinggal di negeri lain, adik aku ada jugak buat tepung kek coklat. Korang hanya perlu bancuh je, dan siap!! adik aku dah tunjuk cara-cara buatnya depan plastik tepung coklat yang dah siap tu. Harga untuk tepung yang dah siap sangat murah dari harga pasaran lain..hanya RM12 sahaja !! Biasanya orang jual RM20 kan?? Tepung ni boleh dipos ke seluruh Malaysia ye ^___^

nilah tepung coklat yang hanya perlu dibancuhhh tu ;)

Kek coklat moist adik aku memang sedap, bukan nak puji adik sendiri tapi memang sejak dulu dia buat kek coklat ni haa..selalu menjadikk..hehe..jadi jika korang rasa tergoda mahupun ingin merasa..bolehlah terus order dengan adik aku ya, kat bawah ni aku sertakan link facebook dia dan nombor fon dia..jom beli!!Aummmm

FACEBOOK ADIK
NO FON: 0145232366

p/s: tak sabar nak balik ganu rasa kek coklat adik aku ni..hewhewhew 

10 comments

15 December 2013 at 18:52

sedapnyaaaaaaaa

15 December 2013 at 18:59

wah ,, sedapnye ..

15 December 2013 at 19:18

Nyum-nyum...

15 December 2013 at 19:29

Sedap,saya pun suke,nk belj la tepung tu,area mne ni

15 December 2013 at 19:37

@atien zuraidah
area kuala terengganu..kalo nk beli boleh terus msg adik sy...kalo kat ngeri lain pun boleh pos =)

15 December 2013 at 22:22

mak ai sedapnya..

15 December 2013 at 23:43

rajin nya berbisnes..keep it up...!

16 December 2013 at 02:07

Kalau ad tepung cmtu senang jela kann

17 December 2013 at 06:12

yaya pun suka mkn coklat moist,,huhu

17 December 2013 at 18:55

blog ni dah PR 2..tahun depan naik la PR 3 :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^