Home » » Hotel Sumai Aku Datang

Hotel Sumai Aku Datang

!Assalamualaikum!

Pejam celik..pejam celik..tengok-tengok dah hari rabu. Sememangnya aku agak gembira sebab hari jumaat ni aku akan terus ke Terengganu untuk ke Hotel Sumai. Alhamdullilah, rezeki dalam blog mencurah-curah..ehem..aku bukan pergi sorang tau, aku dan 9 orang lagi blogger lain.

Ya, aku memang orang Terengganu tapi sebenarnya banyak lagi tempat yang menarik kat Terengganu aku belum lawat..hehe..jadi peluang untuk ke hotel Sumai sekali dengan pakej jalan-jalan ni, akan aku gunakan sebaik mungkin. Jangan risau, apa-apa yang istimewa di Terengganu nanti, akan aku update dalam blog ni..hihi

Walaupun masih belum pergi ke Hotel Sumai ni, tapi aku adalah tahu sikit-sikit yang hanya Sumai Hotel Apartment adalah antara hotel yang menyediakan apartment murah di Terengganu selain dari hotel penginapan. jadi bagi sesiapa yang nak bercuti ke Terengganu bolehlah usha-usha bilik yang berada di hotel Sumai di SINI.

p/s: bukan sahaja apartment dan hotelnya murah, malah memang cantik.*tengok gambar kat atas pun dah tahu kan*..owhh excitednya.

23 comments

18 December 2013 at 00:34

bestnya!!!xsabar nak pergi!!!!!

18 December 2013 at 01:02

singgah petang kat sini. untung laa dapat pergi sana . hehe

18 December 2013 at 01:11

uiks ad event ke kt sn?

18 December 2013 at 01:12

cantik juga hotel ni..

18 December 2013 at 01:15

laa,ingatkan dah g. tapi memang exited rase nak g bila tengok tu kan kan.

18 December 2013 at 01:47

wah !! bestnyee !!

18 December 2013 at 01:50

wah !! mcam best jee .. mase kiteorang pegi teganu tu , tinggal homestay aje .. tapi memuaskan .. lepas tu .. jalan sejengkal aje dah boleh masuk safari park and waterworld ...

18 December 2013 at 02:02

cantik,,,,

18 December 2013 at 02:02

Good Luck

18 December 2013 at 02:46

Have a great holiday and enjoy :)

18 December 2013 at 03:24

bestnyaaaa kak bielaaaa

18 December 2013 at 05:57

cantiknyeee..mesti best

20 December 2013 at 03:51

seronoknya..pergi skli dgn blogger farisya kan? wahhh,..:d tc taw...

23 December 2013 at 21:19

@Farisya Anastasyia
tau xpe

23 December 2013 at 21:20

@Nur Imani
alhamdullilah..ade rezki kite g skali ye

23 December 2013 at 21:20

@Cik Cammy Lia
ye dear

23 December 2013 at 21:21

@Ainim Suju
mmg come sgt2 =)

23 December 2013 at 21:21

@nisa surihani
haha..mmg pun..excited sgt2 ni

23 December 2013 at 21:21

@farrah hanim
alhmdullilah dear

23 December 2013 at 21:21

@farrah hanim
=)

23 December 2013 at 21:22

@Rosmadi Shakri
thanks

23 December 2013 at 21:22

@Adam Faiz
ye tq adam

23 December 2013 at 21:22

@Lyeen De Syifa
ye lynn

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^