Home » » Dress Cantik Dan Murah

Dress Cantik Dan Murah

!Assalamualaikum!


Ehem-ehem..korang tengah cari dress cantik dan murah ye? okay, entry aku hari ini amat membantu korang kot..hehe. Hari ni aku nak perkenalkan sebuah pages online yang korang boleh dapatkan dress yang cantik dan murah ni..memang berbaloi-baloi.

Nampak tak dress kat atas sana tu? cantik kan? dress yang labuh, full lining dan yang penting cantik sangat menjadi rebutan para gadis sekarang ni,,ye aku tahu...jangan lupa, aku seorang gadis jugak..hahaha..gambar atas tu baru sikit, meh tengok dress lain lagi kat bawah ni..konfem korang menangis tengok sebab teruja..hihihi

DRESS NI TENGAH PROMOSI..RM65 SAHAJA TERMASUK POS !!

Haa amacam? cam nak menangis tengok dress cantik dan murah ni kan? kan? jangan kata korang, aku pun duk usha-usha sampaikan nak beli semua rasanye..ohhh memang ikut nafsu..hehehe..bukan setakat dress..skirt dan scallop yang cantik-cantik pun adooo...cam kat bawah ni..

omey sangatkan scallop kuning ni..hee
Dah-dah, aku tak naklah promote habis-habis dalam blog ni haa..nanti juling pulak mata korang tengok dress cantik dan murah ni. Jadi kalau korang rasa berkenan mahupun rasa macam nak beli je kan..boleh terus ke pages Baju cantik dan Murah untuk order..kat bawah ni aku sertakan link pages Baju cantik dan murah ye. Selamat bershopping!!!

PAGES->>> BAJU CANTIK DAN MURAH

P/s: jangan risau, jangan bimbang..owner pages sangat baik hati..hahahah8*puji diri sendirik nampak kan*..hewwww

13 comments

14 December 2013 at 00:01

scallop blue kita dah ada,hehe

14 December 2013 at 00:02

oshem... lawanya yang first n second tu, nk usha2 lagi lah dekat page tu.. tq share..

14 December 2013 at 02:08

yg 1st tu cantik!!!:)

14 December 2013 at 04:37

dress yg pertama tu ada lagi ke? lawa sangat <3

dari
http://madihahdaisy.blogspot.com/

14 December 2013 at 05:02

Dress yang first tu lawa sangat ..

14 December 2013 at 06:58

Thx for the info sis <3

14 December 2013 at 07:35

memang sangat2 santik okey :p

15 May 2014 at 05:20

salam saya nak tnya dress yg prtma tu ada lgi x klau blh sy nk order, harga dya msih sma ke 65 ringgit

4 June 2014 at 19:52

dress yg first tu ade stock x? brapa harga?

8 June 2014 at 05:45

Asmekum .. nak tnye dress yng wne peach tu brpe harga dyew ??

16 October 2014 at 19:31

blouse sequin wrna turquoise material chiffon tebal untuk dijual. sgt selesa & berpatutan rm 40 inc pos sem. promosi tau. free size muat smpai xl.utk detail whatsapp 0145187460. tq ;)

22 October 2014 at 05:38

dress 1st kaler pink tu cntk sgt.. mane nk cari ek..??

22 October 2014 at 05:40

ade lg x dress yg kaler pink 2...?? mane nk cari ye..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^