Home » Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

!Assalamualaikum!


Contest SEO Eridy nama diberi, inilah kali pertama aku join contest SEO begini..hehe..berpantun pulak aih. Secara jujurnya memang ni lah kali pertama aku join contest SEO, untuk apa? dapat hadiah ke? dapat duit ke? dapat apa-apa ke? owhh bukan..sebab utama aku join contest SEO Eridy ni untuk menguji sejauh mana SEO blog aku ni lekat kat Google.com.

Pemenang untuk contest SEO Eridy ni ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian google bagi keyword "Contest SEO Eridy". Carian pula dibuat di google.com menggunakan private browsing.

Syarat contest ni sangat mudah kerana setiap perserta boleh menggunakan kreativiti sendiri dan bertanding atas keyword "Contest SEO Eridy" sahaja. Memang sebab utama aku join contest ni untuk menguji SEO blog aku ni tapi contest ni pun ada hadiahnya, semua sekali bernilai RM500 tau!! apa lagi, sambil menyelam minum airlah kan..hihi.

p/s: walaupun kali pertama join, harap jugaklah menangkan ;)



22 comments

4 December 2013 at 02:55

hye singgah sini.
all the best ye.
done menabung nuffnang awak

4 December 2013 at 02:58

wah .. mcm best je .. nak join jugakla .. heee

4 December 2013 at 03:13

Goodluck nabiela.. :)

4 December 2013 at 03:15

god luck..kite pun join sama

4 December 2013 at 10:03

good luck yer

4 December 2013 at 10:33

Goodluck .. :) ramai yang join contest seo eridy ni ... blogger lama dan baru masing2 nak uji kekuatan SEO blog masing2 ...

4 December 2013 at 11:35

sapa yang tak nak menang ..

p/s: Salam blogwalking dari admin kakiblog

4 December 2013 at 20:22

boleh menang nih

4 December 2013 at 21:58

Good luck ya...

5 December 2013 at 01:28

Walaupun kali pertama, tak salah untuk mencuba. Anyway Gud Luck Nabiela!

5 December 2013 at 16:16

Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O ;D

6 December 2013 at 00:41

Good Luck.. Saya pun dah tak tahan tengok semakin ramai orang dah join contest ini. Dalam keadaan merangkak saya berusaha juga nak join contest ini… .. ;)

7 December 2013 at 03:45

Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

7 December 2013 at 06:18

tahniah! ada peluang nak menang ni. :)

8 December 2013 at 05:56

wahh.. join jugak ye.. amal pun join jugak.. hehe
btw, good luck tau dear :)

8 December 2013 at 07:39

selamat maju jaya ye =)

8 December 2013 at 16:06

Semoga berjaya. Ada harapn nak menang macam ini.

9 December 2013 at 07:29

selamat berjaya :-)

10 December 2013 at 06:39

good luck ea :)

http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

10 December 2013 at 20:09

Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

singgah sini,klik2, baca2, hehe..

jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

Salam kenal antara blogger.

18 December 2013 at 09:56

semoga berjaya,. :) contest seo eridy

25 December 2013 at 06:45

chaiyok, chaiyokk..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^