Home » » Cara Mudah Hilangkan Bintik Hitam di Muka

Cara Mudah Hilangkan Bintik Hitam di Muka


Petang ni aku nak citer sikit cara mudah nak hilangkan bintik hitam kat muka kita ni haa. Biasanya kita gunakan putih telur nak hilangkan kulit muka kan??tapi camne pulak aku dan kawan-kawan yang tinggal di hostel dan sememangnya tak ada peti ais nak letak telur kan??jadi..penyelesaian yang mudah, meh guna masker egg white kat atas ni, sangat best dan senang pakai!!
Masker egg white dari Mistine ni sangat mudah dipakai dan yang paling best masker ni tak bau telur..hehehe..jadi yang elegik bau telur nak letak kat muka tu, amat sesuai beli masker ni, lagi satu masker telur ni senang nk bawak ke mana-mana.
antara komen pengguna =)
Sebenarnya masker ni baru sahaja direstock balik sebab terlalu laku, kata kak wanlah. Apa tak lakunya, sapu je kat muka masker ni..biar dalam 20 minit pastu tanggalkan, memang tercabut semua bintik hitam dan putih kat muka tu, tapi AWAS jangan letak kat kening pulak, nanti tercabut kening jangan salahkan aku pulak ye..hehehe.
Jangan tunggu lama-lama ye, sebab masker telur cepat sangat habis..jadi kalau berminat boleh terus PM kak wan sendiri...setiap pembelian dapat hadiah tau..buat pembaca blog aku ni dapat hadiah istimewa kata kak wan..hihi...masker best dan buat muka jadi toink!toink!toink!
FB KAK WAN
PAGES KAK WAN
p/s: kalau korang tak beli sekarang, tak tahulah bila pulak akan direstock..wuuu

18 comments

24 December 2013 at 07:22

Nak hilangkan bintik jugak laaa

24 December 2013 at 16:47

@Rosmadi Shakri
jom =P

24 December 2013 at 17:29

hilangkan bintik kat badan bole tak biela..haha

24 December 2013 at 17:54

@jaymiee
boleh je kalo nak..hehe

24 December 2013 at 17:55

sha guna mask ja..hihi..msti mhl kan..:)

24 December 2013 at 23:44

wah..lepas ni mudah la ada produk ni.. usha2.. :)

25 December 2013 at 00:22

llame brcuti..hai nabila.nice info.,nak g beli la..hehe.. tak sgka dak usim awk ni.bile msuk papaer bru sy taw slme ni sy komen2 kat blog dak usim gak.hee

25 December 2013 at 00:33

@sHaRiNa eLyaNa
xdela mahal sgt..berpatutan je dear =)

25 December 2013 at 00:34

@zaza zehra
usha2 smbil beli ea..hahaha

25 December 2013 at 00:34

@mazs mazlan
ehemmm..ye budak usim..hehe..slamat kenal =)

1 January 2014 at 23:19

berapa harga ni, akak?

1 January 2014 at 23:31

@Nur Najihah
rm20 termasuk pos dear

Anonymous
28 January 2014 at 02:25

Yang.. i nk bli borong.. email i plz.. juzignoreme@gmail.com

26 March 2014 at 21:48

Nak order boleh ke? Rm 20 kan?

28 June 2014 at 20:34

Mcm mn nk order

20 August 2014 at 20:10

saya nak bli tapi kt kawasan saya ni xd spe jual . bole tolong ?

28 September 2014 at 02:49

Mcm menarik jer..berapa rm ni..hehe

Www.adaa-inspiration.com

28 November 2014 at 20:55

Ada no phone x nk whatapps? Nk info lebih ttg produk ni ngn produk kak wan

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^