Home » » Aku Insaf

Aku Insaf

!Assalamualaikum!

Insaf! insaf! insaf! bila tengok ranking alexa aku jatuh merundummm..wuu..yang peliknya, ranking dunia xjatuh sangat tapi ranking kat malaysia jatuh teruk. Ni lah akibatnya update entry dua tiga je seminggu. Huishhh memang insaf sangat-sangatlah..T_T

si danbo pom insaf jugak ni haa..hihi


Mulai hari ni, janji dengan diri sendiri update entry mesti sekali sehari, entry pendek pun takpe janji ada makna..tak gituu??hehe..suspen je kan tajuk malam ni. Tapi ciyess dah insaf, buat main-main je blog kebelakangan ni..yelah, esaimen bertambun, siapa mahu siapkan?adoiiii.

Dah-dah..sorry ganggu korang malam-malam semata-mata nak gitau aku insaf sebab update entry kadang-kadang je kan..hee..dah...boleh pergi tidow semua =P

p/s: lepas ni, memang setiap hari ada entry..jangan risau ye uolllsss*gedik sangatkan*

11 comments

14 December 2013 at 05:51

walaupun jatuh...bloggers lain still kenal akak.. hihihi...btw jangan sedih ea kak? :) aten punya lagi jatuh gila2 -_- sedihh :'(

14 December 2013 at 05:54

tajuk entri wat orang saspen . haha :)

14 December 2013 at 05:55

Kalau gitu, saya lagi insaf. Takda ranking apa2. Haha.

Salam perkenalan daripada Abe Mirul.

http://inibelogabey.blogspot.com

14 December 2013 at 05:59

update byk²...chaiyok²..:D

14 December 2013 at 05:59

Buat suspen aje ahakss .. Takpe kak .. teruskan berblogging

14 December 2013 at 06:06

usaha lagi sis

14 December 2013 at 06:26

haha!
sme la ngn MG
jtuh
smgu tebiar
claim mng GA nsib bek sempat ..haha :)
kita insaf sesame ea..hikhik

14 December 2013 at 06:34

Gudluck ! Xpe..pbaca tegar blog nabila ttp jenguk sni even jarang update.. ^^

14 December 2013 at 06:58

Samelah kite, dah jrg update. Xde idea.. Heheh

14 December 2013 at 07:25

X yah la sedih.. Utamakan assignment.. Ok ar tu alexa jejak 300, 000.. Saya lg hebat, Alexa dalam 600,000.. Huhu :D

14 December 2013 at 07:29

xpe la. buat yang penting dlu..hihi.. bila free baru la update..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^