Home » » Wangilah Rambut Lepas Ni

Wangilah Rambut Lepas Ni

!Assalamualaikum!

Ehemm..alhamdullilah, Rose Hair Perfume dah sampai. Baru je sampai semalam, bila dapat je, mandi dan terus sapu kat rambut!! Aummm wangi bangett baunye. Bau ape? konfemlah bau rose..ihikkss..baru je guna hari ni, jadi tak dapat citer banyak. Korang tunggu seminggu ye, nanti aku citer lagi apa kebaikkan perfume ni untuk rambut aku ni haa.

ni lah perfume rambut yang terbaekk di abad ini..hihi
Haa jangan ingat body perfume je ade, rambut pun adoo..sesiapa yang rambut always bau hapak tu, memang terbaekklah guna perfume rose ni haa..tahan 8 jam kot..hee..tak nak  citer banyak lagi, sebab sehari baru guna kan, nanti korang tak percaya pulak..hihi..tunggu lagi seminggu ye..nanti aku citer banyak lagi nohhh.

p/s: terima kasih buat pages Produk Rambut untuk perfume rambut ni haa..first time tahu ni, rambut pun ade perfume..hewhew

7 comments

21 November 2013 at 07:41

mcm best ja ni nabila..:) eh... heheh

21 November 2013 at 07:43

Wangi la rambut u nanti..Jeles i :P

21 November 2013 at 11:22

FD pun guna. so far alhamdulillah, kurang dah rambut gugur. yg bestnya bau wangi tu kekal even pakai dan buka tudung. bau melekat kat tudung :D

21 November 2013 at 16:54

hahaha maknanya rmbut awk bau hapak la ye? kihkih..kidding

21 November 2013 at 17:57

Wah, bestnya! ;)

21 November 2013 at 21:36

macam pernah dengar

23 November 2013 at 07:18

ooo rambut pun ade prfume , hebat .. nnt share nak jugak wangi2 haha

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^