Home » » Tiada Lagi Masalah Rambut Gugur!!

Tiada Lagi Masalah Rambut Gugur!!

!Assalamualaikum!


Sebagai seorang gadis yang comel dan cun, aku amat memahami perasaan gadis-gadis serta wanita lain apabila banyak rambut yang gugur bila kita mandi, sikat rambut, dan main-main dengan rambut kan??hee..jangan risau!jangan bimbang! aku ada satu produk yang boleh membantu korang semua iaitu Rose Hair Perfumes.

Ingat tak lagi yang aku review produk wangikan rambut minggu lepas?? haa benda ni lah. Biasanya kita pernah dengan body perfumes je kan? tapi sekarang ni dah ada perfumes rambut yang pertama kat Malaysia ni..haa excited tak?? Bukan je dapat wangikan rambut, rambut pulak dah tak banyak gugur tau!!



Alhamdullilah, dah seminggu aku guna Rose Hair Perfumes ni, sangat mengejutkan aku..bila rambut aku taklah banyak gugur macam dulu. Sekarang ni, konfiden je bila sikat rambut..hehe..rambut gugur sangat sikit. Buat apa aku nak tipu kan? tak baik tau =P

Bagi gadis yang bertudung macam aku, amat sesuai pakai Rose Hair Perfumes ni sebab bila lama-lama kita pakai tudung, rambut kita kadang-kadang berbau kan? Jadi bila pakai perfumes ni, rambut kita akan wangi, dan dapat tahan selama 8 jam bau rose dia...hewhew

Best kan? Best kan? rambut dah tak gugur, baunya wangi dan dan dan dapat lebatkan serta sihatkan rambut juga dengan adanya vitamin E dan collagen dan ramuannya. Apa lagi korang nak untuk rambut? semuanya adalah dalam Rose Hair Perfumes ni..apa lagi nak ditunggu? harganya? jangan risau, amat berpatutan sekali, konfem boleh beli..hihi..jomlah try sekali ^__^


CARA-CARA NAK ORDER
 
PAGES: PRODUK RAMBUT
SMS HP6<NAME> ke 013-2662769
                atau inbox di https://www.facebook.com/messages/503829963041655

p/s: dah try sekali, tak nak yan lain dah..hihihi

4 comments

28 November 2013 at 22:09

macam wangi je..baru lps pakai tadi.hehehe

28 November 2013 at 22:56

Nak try..nak try..wangi2

Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda

29 November 2013 at 07:56

wow tahan delapan jam. Bagus banget pasti produk ini. Bisa bikin tambah cantik wangi dan pecaya diri tuk semua wanita yang memakinya dan pasti makin dicintai suami, kekasih hati.

30 November 2013 at 01:14

vitamin rambut terbaik ..hihi

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^