Home » » Tahniah! Pemenang Gempak Giveaway 2

Tahniah! Pemenang Gempak Giveaway 2

!Assalamualaikum!

Alhamdullilah, akhirnya selesai juga pemilihan pemenang untuk Gempak Giveaway Red Delima part 2 ni. Seperti semua tahu, bagi giveaway kali ni semua pemenang dipilih oleh Red Delima sendiri bedasarkan UV ke laman web Red Delima. Senarai pemenang ni dicampur dengan senarai pemenang dari blog akak Shida, so yang aku umumkan ni adalah pemenang dari blog aku dan blog akak Shida ye. Meh pakat tengok siapa yang kena kali ni!!



Vacation to Satang Island ++
1 Veroneika Johnny=ivy_ika@yahoo.com DuniaShida http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html
Blog Uplift + Iklan + Artikel ++
2 ANa Ahmad= mad_92.jalanan@yahoo.com. Nabilabiela http://amad
jalanan.blogspot.com/2013/11/gempak-giveaway-red-delima-part-2.html
Iklan + Artikel + T'shirt
3 Nurul Sakinah Nazari=kinahnazari@gmail.com DuniaShida http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html
Telekung

4 Wardatul Asmar Arafadin=asmararafad@yahoo.com  DuniaShida http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

5 syuhada salleh=syuhadasalleh@gmail.com  DuniaShida http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

6 Muhamad Nazli Ismail=nazli_angkasa@yahoo.com Nabilabiela http://www.nazlee.com/2013/11/gempak-giveaway-red-delima-part-2.html

7 Siti Atiqah  Mohd Hashim=atiqah_hashim92@yahoo.com DuniaShida http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

8 Solehah Shamsuddin=pinkgemstone90@gmail.com DuniaShida http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html
Beg

9 Aienn Mohd Nasir = aienn_ninie@yahoo.com  DuniaShida http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

10 Izzat Syahir pooh_spongebob92@yahoo.co DuniaShida http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

11 Aiman Aziz=aimanp98@yahoo.com Nabilabiela http://galahpanjangg.blogspot.com/2013/11/gempak-giveaway-red-delima-part-2.html

12 Miza Kamaruzzaman=uyun_slender23@yahoo.com facebook

13 Nursyazwani Masduki syazgreen89@gmail.com Nabilabiela https://plus.google.com/+YaNgAyEsHa
Scarf

14 Manja Abdullah= ain_cutee4@yahoo.com https://www.facebook.com/ManjaAbdullah

15 Atie Eryati= eryati143@gmail.com Nabilabiela http://eryati.blogspot.com/2013/11/gempak-giveaway-red-delima-part-2.html

16 Noor Amyma Omar=amymaomar@ymail.com facebook

17 Effa Farhana fareezfarhana@gmail.com DuniaShida http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

19 Nurul Wadiatul=nurulwadiatul@yahoo.com
T'Shirt

20 Noridayu Zan = ayuzan@hotmail.com DuniaShida http://ayuzan.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

21 Azhafizah Md Nor= azhafizahmdnor@gmail.com DuniaShida http://www.azhafizah.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

22 Nur Alja= missnotey_alja95@rocketma

23 Shahida Rahim= shahid_da87@yahoo.com DuniaShida http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

24 Asyifa Mustaffa= asyifa2701@gmail.com Nabilabiela http://asyifamustaffa.blogspot.com/2013/11/gempak-giveaway-red-delima-part-2.html
Tahniah buat semua pemenang, dan bagi yang tak menang...aku minta maaf banyak-banyak ya..dan janganlah sedih ye.. owh ye,,bagi yang menang boleh PM maklumat korang seperti dibawah ke pages FB blog aku kat SINI *bagi yang menang dari blog aku sahaja*

Salam..saya pemenang Gempak Giveaway Red delima part 2 di blog Nabila biela..ni maklumat saya:

NAMA:
LINK PENYERTAAN:
LINK FB:
EMAIL: 
ALAMAT:
NO TEL:
HADIAH: 

##AMARAN..tempoh tuntut hadiah hanya 3 hari sahaja, jika lambat tuntut hadiah akan diberi kepada aku...aik??hehe..bukan-bukan...hadiah korang akan diberi kepada peserta lain..harap maklum!!!

6 comments

17 November 2013 at 07:21

Congrats Semua :)

17 November 2013 at 08:37

tahniah kepada semua pemenang hehe
AA dah pm dekat kak shida td ditil, sebab nampak post entry dekat kak shida dulu td hehe

17 November 2013 at 15:43

Eh...ada rupanya..alhamdulillah.....terima kasih...jap lg sy pm...

17 November 2013 at 18:10

Alhamdulillah..akhirnya ada rezeki kali ni..:-) dan tahniah kepada pemenang yang lain..

17 November 2013 at 19:46

tahniah buat semua pemenang...

20 November 2013 at 05:58

alhamdulillah , t.kasih Nabila dan Red Delima ..tahniah kpd pemenang dan semua yg terlibat...
~www.nazlee.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^