Home » » Senarai Pengedit Blog Hebat!!

Senarai Pengedit Blog Hebat!!

!Assalamualaikum!

Entry ni maybe entry yang ditunggu-tunggu oleh semua blogger yang pernah tanya aku, " akak, tolong buatkan blog untuk saya..nak macam akak punyer blog", " siapa edit blog awak? suka sangat blog macam tu".." cantiklah header blog akak, nak tempah boleh?"..dan banyak lagi soalan yang buat aku malu dengan diri sendiri dan tak tahu nak jawab ape..SEBAB..blog aku ni diedit oleh beberapa orang pengedit blog hebat!! bukan sorang..tapi beberapa orang tau*kantoi sudah*.



Dah tak malu nak mengaku lagi, blog aku ni diedit oleh akak Jia, akak Ayu, Nabila Medan dan header cecomel sangat tu oleh Azwan. Boleh dikatakan 90% blog aku ni diedit oleh diorang, aku pulak tahu edit sikit je..lagi satu tahap kemalasan melampau buat aku tempah diorang sahaja yang buatkan..hasilnya sangat memuaskan..hehe

Owh ya, lupa pulak nak bagi link diorang..korang boleh tengok kat bawah ni ya..jangan tengok je, kalau nak tempah..bolehlah terus PM diorang tau!

Akak Jia
Dah banyak kali akak jia edit blog aku, kadang-kadang sampai aku malu nak suruh dia edit lagi..hihi..akak Jia lah yang editkan background, tab menu yang cecomel sangat di blog aku ni haa..kalau korang nak tempah full edit pun boleh. Akak Jia ni baik dan peramah orangnya, jangan risau..hihi

Akak Ayu
Dari segi design blog, dan sidebar pulak..akak Ayu yang buatkan. Akak Ayu ni sangat kreatif orangnya. Hasil blog yang dia buat pun kemas je, suka sangat. Lagi satu, bayaran yang diambil sangat berpatutan..aishh..semuanya okaylah!

Nabila Medan
Siapa tak kenal Nabila Medan?? sangat menipu okay!! Nabila Medanlah yang tolong letakkan button follow dan like kat header aku tuh..hehe..walaupun tak banyak yang dia buat, tapi sebenarnya dia dah edit berpuluh-puluh blog blogger lain yang comel dan simple tau. Nak tempah dengan dia boleh, tapi bukan sekaranglah..dia tengah SPM tu =P

Azwan
Haa..masuk pulak ke bahagian pengedit header aku tu. Si Azwan nilah yang buatkan, hasil dia sangat-sangat profesional. Kalau dulu blog aku ni asyik nak header kartun je, tapi sekarang dah matang sikitlah dengan header gambar aku sendiri kan? memang sangat berpuas hati tempah dengan Azwan, harganya pulak murah!! kalau tak caye, cubalah tempah..hihihi

Inilah senarai pengedit blog yang hebat di blog aku, terima kasih banyak-banyak sebab sudi editkan blog aku ni haa. Kalau korang nak blog nampak macam comel je..macam comel je..PM lah diorang ya..tekan je setiap nama atas tu untuk ke blog diorang sendiri..gudluck ^^

p/s: rasa macam nak edit blog lagilah...nak buat background tu putih je..okay tak?hee

12 comments

6 November 2013 at 19:51

yuhhuu..ada name kitee la..thanx dear

6 November 2013 at 19:52

diorang mmg hebat.. :)

6 November 2013 at 20:37

Apapun, mmg terbaik sebab sama-sama membantu. Dalam blogging ni, semangat ni yg kita nak. Yg membantu dan yang dibantu juga dapat faedah. Win Win situation la bak kata org putih..hehe

6 November 2013 at 21:07

boleh ler akak nak suruh dorang edit blog akak pulak...hhihi...nanti ank terjah blog dorang....

6 November 2013 at 23:09

suka tengok header nabila..hehehe..taw lah lepas ni nak terjah spe..=P

7 November 2013 at 04:08

Yuhuuuhhuu...kena belajar ni..

7 November 2013 at 04:44

blog nabila memang cntik..teringin jugak :)

7 November 2013 at 06:04

selalu nya edit sndri lah, tp mcm nak suh org edit kan je. hehehe

8 November 2013 at 23:01

mcm taw je lyeen tgh google benda ni..hahaha....klu lyeen nabila medan je selalu edit blog..ehehe...

9 November 2013 at 00:52

HI, TUMPANG LALU :)
ANDA DI TAG ;) JOM JOIN.

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/giveaway-nov-bersama-hunyeda.html

13 November 2013 at 23:35

nak try dieorg pun servis la. hehe

16 January 2015 at 21:53

hebat la diorang ni kan

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^