Home » » Mandian Paling Wangi Di Dunia?

Mandian Paling Wangi Di Dunia?

!Assalamualaikum!

Eh..eh..korang tahu tak mandian apa yang paling wangi di dunia ni?? tak tahu? ni lah nak cerita lebih ni..hee..sebenarnyakan aku pun tak tahu mandian apa yang paling wangi kat dunia tapi mandian Cathy Choo yang aku beli dengan kak Wan ni..ya ampunn...sangat wangi!! dan botol dia pun cantik semacam je..hahaha

Sebenarnya aku beli mandian dengan losyen sekali. Dua-dua produk ni sangat best, mandian Cathy Choo ni dahla wangi malah dapat hilangkan yang hitam-hitam kat badan tuhh..apa ek? apa-apa jelah yang hitam macam kat bahagian siku, lutut dan dimana sahajalah sewaktu dengannya..*buat-buat faham okay?hehe*..semuanya makin jadi putih..woww..ini serius okay!!

cantik kan?cantik kan? bukan cantik je, tapi berkesan..
Kalau girlss ni mesti malu ada bekas-bekas parut kat badan kan? yela..dah besar...mestilah nak cantik dan gebu aje..aishhh..jangan risaulah..losyen yang aku beli dengan akak wan ni dapat hilangakan parut jugak..dahla wangi..hilangkan parut lagi..apa lagi yang korang nak?semua ada..hee..aku tak pandaai cakap bohong bab-bab camni walaupun aku baru je guna mandian dan losyen ni tapi amat puas hati.

Tahu tak apa part paling best? kak Wan ni amat baik dan pemurah orangnya..aku beli losyen dengan mandian ni freegift compact powder dari produk Mistine. Bekasnya sangat comel dan warna-warni..unik pulak tu..span bedak ni ada kat bawah bedak..memang unik sangat..dan aku suka!! Terima kasih kak wan untuk compact powder comel ni ya..hehe

comey kan?free tau...free...sekali lagi..ini freee!hahaha
Nak jugak?nak jugak?kat bawah ni aku sertakan sekali link FB kak Wan dan pages beliau..sangat banyak testimoni yang kak Wan ada tau..dan yang paling best, semua pembelian ade hadiah...hahaha

FB KAK WAN
PAGES KAK WAN

p/s: dengar citer, Dena Bahrain pun guna Cathy choo ni..aishh..nampak sangat mandian power best kan??hihi

14 comments

8 November 2013 at 22:40

Comel macam coklat. Macam nak amkan je..hahahaha

8 November 2013 at 22:53

follow............

8 November 2013 at 23:02

nk jugak lh hihi :3

8 November 2013 at 23:19

@Lyeen De Syifa
silalh makan..aummm..hehe

8 November 2013 at 23:20

@H.A.
sila beli...sgt puas hati...hee ;)

9 November 2013 at 01:35

hi visiting here

9 November 2013 at 02:21

Best kan bile pakai bende2 wanji jae....rase nyaman jae..

9 November 2013 at 04:17

Teringin nak try

9 November 2013 at 04:17

Teringin nak try

9 November 2013 at 05:48

biasanya kalau perfume bau2 pompuan ni wangi!!..serius wangi...tertarik dengan header blog ni!! :D

9 November 2013 at 05:50

ramai yg jual dekat instagram..tp agak mahal jugak la shower gel tu utk student mcm sye.tp tak taw la kalau awk beli murah hehe

9 November 2013 at 17:29

mcm best je.:)

10 November 2013 at 16:55

Waaa.. mmg tercari2 mandian wangi2 nii

19 February 2014 at 08:02

Tidak perlu lagi pake parfum dong ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^