Home » » Inilah Kek Keju Yang Dijamin Sedap

Inilah Kek Keju Yang Dijamin Sedap

!Assalamualaikum!

Yummmy..yummy..yummy..pagi-pagi buta ni pun aku dah telan kek keju yang aku beli semalam..hihi..tak sempat nak citer semalam, hari ni baru rasa nak citer kat korang. Peminat kek keju macam aku?? konfem nak lagi bila korang makan kek keju macam kat bawah ni haa.

ni kek keju lemon...yang aku beli smalam kek keju coklat..hihi
Sebenarnya, sebelum cuti semester ni lagi aku nak beli kek keju ni..semalam barulah hajat aku tercapai..ingatkan kat terengganu ni tak ada cawangan kek keju melimpah ni...aihh..taip je kat Facebook kek keju melimpah/ meleleh Terengganu..ada pulak aih...hepy sangatlah masa tu..suka sangat dengan kek keju ni..hantu keju okay!!

Order je kat FB..terus akak yang jual ni hantar dekat rumah..aku order kek keju coklat..memang sedap, sampai-sampai je terus makan dengan adik..hehe..walaupun harga dia boleh tahan, tapi kesedapan dan kekejuaaan dia sangat berbaloi kalau beli banyak sekali pun.

nilah kek keju perasa coklat aku beli...keju dia sangat melimpahhhh..aishh

Camne?camne tergoda tak??haha..sesiapa yang peminat kek keju, aku syorkan korang belilah kek keju ni untuk kepuasan korang..makan sekali je, rasa nak lagi berkali-kali..adik aku yang tak suka keju pun, makan kek aku beli ni dengan lahapnya..adess..cepat je abis kek aku!! T___T

tengoklah..hepy bukan main adik aku ni haaa..=P

p/s: nak jugak? nak jugak?? kalau korang dari area KL or Selangor boleh terus order dekat SINI..kalau dari Terengganu macam aku, order kat SINI..beli...beli...sedap...aummm...aumm

14 comments

5 November 2013 at 16:40

suka sgt dgn kek keju ni.. tp nk buat tak pndai...emmm

5 November 2013 at 16:45

ada jugak tengok kat Fb, lava cake kan. nampak sedap je.. tak pernah try..

5 November 2013 at 17:30

kek keju memang sedap apa lagi bila kek keju campur dengan susu cair..

5 November 2013 at 18:08

nampak sedap sangat niiii

5 November 2013 at 18:24

Amboi kejelesan melanda ni..nak juga! :)

Rezeki November - CPUV Nuffnang

5 November 2013 at 19:49

sedap3...(sambil telan air liur) huhuhu nak jgkk!!

5 November 2013 at 21:03

melele air liur tngok

5 November 2013 at 22:20

pergghhh, sedap nyaaa. nak juga rasa ni.
eh, ada adk lah, *kenyit mata* sikit. hehehe

5 November 2013 at 23:16

makkk aihhh...sedapnya... ;'(

5 November 2013 at 23:29

Enak betul Keju macam tu....

6 November 2013 at 09:44

wah tgh2 malam ni tgk mmg telan air liur la jawabnya..

6 November 2013 at 19:58

Gambar paling atas tu.. terliur tengok....

6 January 2014 at 22:41

minta ni gambar k. tq

9 February 2014 at 21:54

memang sedap kek keju leleh nie

tumpang promosi link

http://qhalifwildan.blogspot.com/2014/02/setahun-sudah-berlalu.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^