Home » » Dah Kenapa Ni??

Dah Kenapa Ni??

!Assalamualaikum!

Entry ni memang entry tak puas hati dengan seseorang, seseorang yang jugak seorang blogger*aku rasa*..tapi blogger yang bagi link spam kat blog aku ni..adess..memang dan memang tak puas hati, dah kenapa setiap hari nak hantar komen-komen yang melalut dan yang paling bengang komen tu spam.


bahase ape pun aku tak tahu, yang atas tu yelah bahasa cina kot.

Ada orang cakap, kalau banyak sangat komen yang spam maybe blog kita akan sendirinya didelete oleh google dengan kejamnya..adess..ni lah risiko kalau guna blog yang bawah google kan?hee..kalau nak selamat, gunalah blog wordpress*tetiba promote*...padahal blog aku ni pun blogspot..hahaha

Memang nak marah jugak bila setiap kali bukak je komen, konfem ade komen yang spam macam kat atas tu haa..sabar jelah..jadi pesan aku buat spammer tak kiralah engkau bangsa apa sekali pun, tolonglah jangan bagi komen spam kat blog aku ni haa..kalau singgah je tak apa..kesian blog aku..hehe

p/s: bila dah banyak kerja ni, asyik nak marah orang je..wuuuu*mohon maaf, emosi tak stabil*

23 comments

11 November 2013 at 04:44

salam ziarah

11 November 2013 at 04:53

kenkadang spam ni auto.. dorang guna script untuk auto spam.. huhu

11 November 2013 at 05:01

selalu jugak ada kat blog akak...tapi akak delete...selalulah check bahagian spam kalau tak nak blog ada problem..

11 November 2013 at 05:07

leyla x pernah kne lgi setakat ni . harap2 x la .

11 November 2013 at 05:18

Skg canggih manggih awak.. pe pun boleh auto..hehe..

11 November 2013 at 05:35

tak penah kena lagi,risau la plak..huhu..

11 November 2013 at 05:42

Delete je komen yg macam tu.. x yah tunggu lama. Saya penah jg kena... kemungkinan besar benda tu spam.

Btw, Untung la ada dapat pengomen org cina.. Bukan senang nak dapat tu. Haha *Kidding.

11 November 2013 at 05:47

wah.. biela pandai cakap cina lah hehehe

11 November 2013 at 06:10

naseb akk post tadi ! terus check comment spam. banyak nye.. choiiiii ! benci pulak adik tengok. :'(

11 November 2013 at 06:15

mai pn sama..byk gk...geram

11 November 2013 at 06:16

Terbang sambil mendarat di sini. Jom join GA yang awesome ni! Terdapat 100++ hadiah untuk dimenangi! http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

11 November 2013 at 06:50

eeee kne delete automatik dengan google?ok nie seram hukhukk tak nak kne delete ...susah2 kita buat kan

11 November 2013 at 07:03

Kena selalu pantau bahagian spam ni. Ada jugak melekat kadang2

11 November 2013 at 07:08

ce biela try copy paste kat google translate tu,boleh jugak kot tau apa yang diorang komen..huhu........

11 November 2013 at 07:55

kena rajin check komen ne takut byk spam..

11 November 2013 at 09:09

takde cara ke utk blog org tu

11 November 2013 at 18:54

peliknya , hehe

12 November 2013 at 07:04

SPAM dengan dunia blogger ini memang x dapat dipisahkan. :(

12 November 2013 at 09:12

Ohhh gitu ye ? Kalau banyak ada spam, nanti blog kena delete. Baru tahu...

12 November 2013 at 18:12

sabor ye..:)

12 November 2013 at 20:40

dulu blog pun banyak sungguh spam macam ni. tapi tak tahu nak buat macam mana. memang google akan delete ke?

12 November 2013 at 20:41

pernah terima spam comments mcm ni dulu. memang banyak. tak tahu macam mana nak stopkan.

13 November 2013 at 23:43

delete aje asal nampak komen mcm tu.haha

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^