Home » , » Blog Nabilabiela.com Dalam Utusan

Blog Nabilabiela.com Dalam Utusan

!Assalamualaikum!

Okay, rasa nak lompat tinggi-tinggi masa taip entry ni..hihi..alhamdullilah, blog aku dipilih untuk memenuhi ruangan Blogger Pilihan Utusan..alhamdullilah. Terima kasih banyak-banyak Utusan kerana memilih blog peribadi aku ni.

Sebenarnya tak tahu nak cakap apa dalam entry kali ni, cuma sedikit terharu dengan kawan-kawan yang banyak bagi sokongan lagi-lagilah kawan blogger serta kawan yang rapat dengan aku, korang memang
 power best lah..hee


Nak tahu apa yang aku membebel dalam akhbar utusan ni?? silalah beli akhbar Utusan 2 November ni ye..sebab banyak sangat yang aku kongsikan dalam ruangan ni...pasal blog, pasal hidup aku, pasal aku tulis puisi dan macam-macamlah. Pasal aku jual baju dalam FB pom adoo...hehe

Mula-mula buat blog dulu memang susah, tak ada orang ajar pom, belajar blog dengan si google ni je haa..taip tutorial buat blog..beribu-ribu blog tutorial yang keluar..alhamdullilah..berkat sabar dan berterusan dalam blog barulah sampai ke tahap ni..owh ye..blog aku ni baru berusia setahun setengah tau!!!

Jangan salah faham, blog aku masuk akhbar bukan bermakna blog atau aku femes-memes tau, sebab akak Utusan ni pilih je blog dia berkenan..hee..korang pun boleh masuklah..nak tau camne nak masuk akhbar??PM aku kat Fb eh??hihihi

p/s: Alhamdullilah..hari ni memang hari hepy ...lalalalalala


31 comments

2 November 2013 at 02:48

Tahniah kak nabila :) Untungnya. btw jemputlah join sini:

http://cikarnab.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

2 November 2013 at 02:53

pehh bestnya. tahniah! :D

2 November 2013 at 02:55

tahniah NM!!!!^^^ baru2 ni keluar dalam REMAJA, skrg dalam utusan... tahniah!!! femes nabila! ^_^

2 November 2013 at 03:21

Saya dah baca Utusan..terkejut tgk akak masuk akhbar..tahniah sis..:)

2 November 2013 at 03:26

Tahniah kak. Ngt lg time mula2 blog dlu.. Akak la member bertukar-tukar pendapat... :)

2 November 2013 at 03:55

Tahniah3.... nak masuk jugak..^_^

2 November 2013 at 04:03

tahniah :) bertambah femes amos la lepas ni.. hihi :)

2 November 2013 at 04:40

tahniah biela..

2 November 2013 at 05:25

tahniah... :)moga trus success.

2 November 2013 at 06:32

hoyeahhhh bestt nyer masuk paper..!
TAHNIAH Nabila :)

2 November 2013 at 06:36

Tahniah sis. Nak PM tapi malu. Hahaha.

2 November 2013 at 06:36

Tahniah akak .. bestnya blog masuk Utusan kan

2 November 2013 at 07:49

tahniah nabila..=)

klik nuffy inti di sini..

2 November 2013 at 07:51

Wahhh, tahniahhhh ;)

2 November 2013 at 07:52

tahniah...semuga kegiatan blogging giat diteruskan..

2 November 2013 at 08:05

waaa jeles lah biela dpt masuk mjlh *dok merajuk dekat corner*

2 November 2013 at 09:33

Wah tahniah akak :) Keep blogging...
New Entri : Terjumpa Header Blog waktu mula berblogging dulu

2 November 2013 at 20:10

wah best nye...tahniah...bile plak blog mamadarwiish ye hu

2 November 2013 at 21:19

Hermmmm...bestnya dapat masuk surat khabar.. nak gak!!! *jeles*

3 November 2013 at 01:35

Bestnye! Tahniah! :D

3 November 2013 at 02:46

wahhh,congratsss ;0

3 November 2013 at 07:43

tahniah...(^_^)

3 November 2013 at 08:04

wow,tahniah untuk awak ;)

3 November 2013 at 11:01

tahniah.. kite pun tak pernah masuk paper utusan.

3 November 2013 at 17:05

akk nk try la nabila..boleh naikkan page view blog akk yang usang nie...

3 November 2013 at 21:21

salam...waaa..congrate..moga manfaat entry2 blog nabila nanti dgn lebih ramai y visit..in shaa Allah

4 November 2013 at 02:17

tahniah. semoga terus sukses
salam maal hijrah

4 November 2013 at 04:51

bertuahnya dia...alhamdullilah murah rezeki ye..:D

15 December 2013 at 18:55

tahniahh...btw,dtg la blog saya http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

24 January 2014 at 23:58

tahniah.. :)

21 December 2014 at 00:42

wah terbaikkk. jgn lupe dtg sini lak yer
www.kakiberita.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^