Home » » Blog Berubah Wajah

Blog Berubah Wajah

!Assalamualaikum!

Errr rasa macam dah lama tak update entry pasal wajah blog ni...*wajahlah sangat kan*..hee. Disebabkan aku rasa blog aku ni macam serabut sangat plus dengan menu tab kartun yang nampak macam budak-budak so aku ambik keputusan untuk suruh akak jia lagi editkan blog aku.

Alhamdullilah, sangat berpuas hati dengan hasil kerja akak jia. Aku hanya menyuruh akak jia editkan menu tab, buang kotak kat sidebar, dan warna tulisan di sidebar. Barulah nampak sikit blog ni, kalau tak memang nampak serabut dengan lalang-lalang..sekarang dah hepy sebab lalangnya sudah ditebas..hahaha




Perasan tak yang header aku pun berubah?? memang ramai yang tak perasan, sape-sape yang biasa jenguk blog aku memang perasanlah..hee..yang berubahnya beauty, travel dan food tu, dulu kan informasi, tips dan blogging. Memang sengaja suruh Azwan editkan balik header tu..sebab aku nak fokuskan kat 3 benda tu sahaja lepas ni.

p/s: nak edit sendiri malas nak godek tengok tutorial, suruh orang jelah yang mampu..hihi

8 comments

26 November 2013 at 17:02

tak perasan pun ayat2 kat header tu dh bertukar :p cantik

26 November 2013 at 19:21

mmg kemas dan cantik.. ayat pn menarik. :)

http://aenoyou.blogspot.com

26 November 2013 at 21:44

Cantik..

27 November 2013 at 03:32

simple but lawa :) perasan header tu sebab selalu jenguk :p

27 November 2013 at 06:06

hihi...hani perasan!! makin omey blog ie la....hani tag biela...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/11/birthday-giveaway-by-ssaira-eymasu.html

27 November 2013 at 23:23

hihi..semakin kemas la..

28 November 2013 at 02:09

salam singgah,
cantik design baru blog even simple ^^
jemput join segmen saya ;)

28 November 2013 at 04:56

tekaan lyeen hari tu jauh menyimpang kan..hehehe..:) nice..dah ada niche blog sndri..lyeen xtaw lagi..T_T

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^