Home » » Best Sangat Ke Benda Alah Ni??

Best Sangat Ke Benda Alah Ni??

!Assalamualaikum!

Nak citer satu benda ni, aku ni online kat Facebook setiap hari..boleh katakan setiap masa jugaklah mengadap laptop..tapi..tapi..tapi..sebenarnya banyak benda dalam FB yang aku selalu ketinggalan..adess..sibk cari duit nokk..tak sempat nak hendap semua..hihi

Haa..dari semalam tiba-tiba rasa nak skodeng-skodeng wall jap..aipp..rasa macam pelik pulak, bila masa ada benda alah ni dalam FB?? aishh...lambatnye aku ni..dah ramai yang guna kot application ni..tak jadi ni..kena try jugak..macam best je...macam comel je...hahaha

Tau tak benda alah tu apa?? ni haa..bitstrips..betol-betol menggangu wall FB aku...muahaha..okay fine..aku mengaku aku jeless...hihi..weii jomlah berbitstrips sekali...best kot...hewhewhew


p/s: buat yang ketinggalan zaman macam aku ni...nah...tekan SINI..untuk main benda alah ni..maain-main jugak..jangan leka sudahlah yer ^___^

9 comments

4 November 2013 at 17:54

wife saya pun dah start jadi ketagihan nk wat benda ni..adeh

4 November 2013 at 18:00

hahahaha jangan jeles.. wan saja je men gini, ingatkan nak buat komik lawak.. hahaha.. tengok la wall wan memang ada.. hoho..

4 November 2013 at 19:54

Kite hari-hari main facebook pun ketinggalan hahaha
New Entri : Sakit Hati Dengan Jerawat

4 November 2013 at 20:15

@klinik cinta
k..mmg biela jeles ngan wan..hahaha

4 November 2013 at 20:15

@Adam Faiz
samelah kite adamm =P

4 November 2013 at 20:26

Best ke? nak try usha jugak pasni..mana tau bo ktagih jg haha..

4 November 2013 at 22:56

saya tak install lagi application nie..tp terasa mcm best je tgk org lain asyik post gmbr mcm nie dkat fb dengan instagram hehe

4 November 2013 at 22:57

PROMOSI SHAWLS HALFMOON GLITTER + CHIFFON RM25 ONLY
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/11/shawls-halfmoon-2-layer-rm2500-only.html

4 November 2013 at 23:22

buka facebook pun hari-2 pun tak tahu apa bnda ni..emm :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^