Home » » Semester Yang Sibuk

Semester Yang Sibuk

!Assalamualaikum!



Adoiii, blog siapalah ni yang terbengkalai ni kan?hehe..nampak tak ada sawang-sawang kiri dan kanan blog ni?nampak?nampak?*okay, dah-dah cari..memang tak ada pun*..hahaha..sejujurnya memang semester ni aku sangat-sangat sibuk..banyak sangat program untuk kos kena handle dan join.

Masa awal-awal semester hari tu, aku engat semester tak adalah banyak sangat kerja, rupanya jangkaan aku tu sememangnya salah. Semester ni terlalu banyak sesi kaunseling yang aku kena buat. Kaunseling kelompok kena buat sesi, kaunseling silang budaya kena buat sesi*kena cari klien bangsa atau jantina lain pulak tu*..owhh..memang mencabar..dan ditambah pulak dengan lawatan sana-sini.

ni masa lawatan ke istana menanti*suke sangat gambo ni...wiiii*
Ramai yang cakap, bestlah kos kaunseling ni..boleh pergi sana-sini, boleh ponteng kuliah*kononye*...tanpa korang semua tak tahu, kiteorang ni pergi sana-sini buat sesi, lepas tu kena buat report pulak..haa..memang banyak kerja tau..jangan ingat kiteorang pergi untuk berseronok je...wuuu

Tadi siang pun, pergi buat sesi kat sekolah menengah. Walaupun kadang-kadang rasa banyak kerja, tapi bila ada buat sesi dengan budak-budak ni rasa macam seronok jugaklah. Yela, bila layan karenah budak-budak yang happy gudlucky, rasa kita pun dalam kalangan diorang jugak..hihi

Bukannya tak nak update blog tiap ari, tapi memang masa amat cemburu dengan diri ini..ceewahh..haha..walaupun kadang-kadang ada masa, mood pulak tak ada...haa camne nak update entry best-best dan power rangers kan? memang tak dapat den nak nolonggnye.

p/s: ni pun curi-cri masa buat entry,padahal dua kerja untuk esok tak selesai lagi..doakan semuanya berjalan lancar ye ^___^

11 comments

23 October 2013 at 06:00

Study lg pnting:-)..
Gud luck untk semestar ini.

23 October 2013 at 06:09

seronoknya. selamat buat assigment ya. BBL pun dah sibuk dengan test kuiz tapi curik2 update blog

recent post : Terima Kasih SAYS.MY : 4 Tiket Ke$ha Warrior Tour Percuma

23 October 2013 at 06:10

dah abes blja.. rindu plak nak blaja.

bz2 pun seronok :)

all the best :)

23 October 2013 at 06:37

all the best=)
Ms da habis blaja tp nak sambung Master( masih dlm plan) hehe

23 October 2013 at 08:50

ima ni pun dh brp hari dah mud kelaut..sgt2 xde mud nak update..

23 October 2013 at 09:02

penangan sem kali ni..huhu..

goodluck nabila!! =)

23 October 2013 at 21:56

Utamakan study . :)

25 October 2013 at 09:02

Gud Luck
All the best :)

kesihatan kena jaga juga taw :)

Tips Kesihatan & Kecantikkan

26 October 2013 at 08:53

Weehoo..bz bergambo ye kawan.haha

26 October 2013 at 21:27

Good luck ye

28 October 2013 at 19:43

semoga study nya selalu sukses.aamiin

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^