Home » » Kembar Aku Versi Lelaki?

Kembar Aku Versi Lelaki?

!Assalamualaikum!

Eh..eh..rasa janggal nak menulis jap, yela dah berapa hari tinggal blog ni dengan entry segmen je kan? mesti korang rasa nyampah je..nyampah je..kan?hahaha..mintak maaf banyak-banyak, dengan progam situ sini buat aku tak ada masa nak menaip macam dulu, tapi hari ni ada benda menarik jugaklah nak citer kat korang ni, aku dah jumpa kembar aku versi lelaki lah!!wink..wink..wink

Ceritanya macam ni,Isnin baru-baru ni..aku dan kawan-kawan kos aku yang lain kena pergi sekolah menengah kat KL untuk adakan sesi kaunseling kelompok dengan budak-budak sekolah kat sana. Dalam sibuk-sibuk bahagi kumpulan, tiba-tiba kawan aku tegur aku yang ade sorang budak dalam group aku muka sama dengan aku!! err..terkesima jap aku masa tu..yela..rasanya ni baru kali kedua jumpa muka lelaki yang sama dengan aku..hee

Aku tilik-tilik jugaklah muka budak lelaki ni, nak cari tang mana yang samanya, duk tengok-tengok, baru perasan, mata kiteorang sama..dan yang tak boleh blah, pipi dia pun naik jugak time senyum..adess..nampak je sama okay, yang pasti memang berbeza..yela, dia lelaki..aku pulak perempuan..hahaha..nak tengok jugak? cube korang tilik pulak gambar bawah ni..apa yang sama??

cer cari..mane kembar laki aku tu..hihi..tang mane same??

Haa nampak tak? nampak tak? tak jumpa cari mana aku dan mana lelaki tu?? ouchh memang korang tak tilik lah ni..haha..nah..ambek tengok gambar bawah ni..aku dah siap bulatkan aku dan budak lelaki tu..hihi..takut-takutlah aku pun korang tak kenal...adesss*almaklum tak femes*...wuu

senyum je, pipi naik...adesss..same betol lah

Tak ada apa yang penting pun dalam entry kali ni, cuma aku rasa excited jugaklah bila nampak muka orang yang seiras dengan aku..lagi-lagilah orang tu lelaki, jarang jumpa bukan?hihi..kalau korang mesti melompat-lompat macam aku jugak punyer..hahaha..yang pasti budak lelaki ni baru umur 15 tahun ye..aku pulak dah tua...muahahaha

p/s: kembar versi lelakilah sangat kan?? ^____*

18 comments

31 October 2013 at 22:25

hehe mirip sikit :)

31 October 2013 at 22:59

jodoh la pasnie..haha

31 October 2013 at 23:00

huu pelanduk dua serupa versi lelaki hheehe

31 October 2013 at 23:02

hehe kan best kalo ada kembar sendiri by blood.

31 October 2013 at 23:06

@✗ fifiyfitrianiee ✗

tang mata je same..hahaha

31 October 2013 at 23:06

@Bahrain
jdoh ngan budak 15 tahun??hehe

31 October 2013 at 23:18

laa baru form 3 ye budak tuh.. muka nampak mcm dh besar..hehehe..

husna klik nuffy hotlink kat sini..=)

31 October 2013 at 23:19

ada iras2 skit...

31 October 2013 at 23:20

pasangan kembar yang unik... hehehe

1 November 2013 at 00:26

Percaya ke dgn kajian yg kita ni ada 7 orang yg serupa diseluruh dunia ni..

1 November 2013 at 01:58

hihi..untung la boleh jumpa org yag seiras kita..

1 November 2013 at 02:19

a'ah same lah... haha tahniah kerana dah jumpa yang serupa.. cuma beza xdemosai je kot.. hihi

1 November 2013 at 02:46

orang cakap kalau muka kita seiras dengan laki, jdoh panjang..ahahah

1 November 2013 at 02:56

oooo yg tu rupanya.... AA ingtkan yg depan tu hee...
macam nak sama gak muka ngee.. :)

1 November 2013 at 03:04

haha.. untungggg XD

1 November 2013 at 03:17

@ANa Ahmad
haha..yela..cam same jugak

1 November 2013 at 13:16

Pelanduk dua serupa tu.. :)

1 November 2013 at 22:06

kembar dgn lelaki tu sweet.ahahha...mcm ada jodoh je..;p

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^