Home » , » Jom Buat Duit Dengan Affliate Red Delima!

Jom Buat Duit Dengan Affliate Red Delima!

!Assalamualaikum!

Ehemm..kalau pasal duit, laju je korang kan?hee..aku pun samalah! Untuk segmen Gempak Giveaway Red Delima Part 2, semua peserta wajib untuk daftar affliate di laman web Red Delima tau. Sesiapa yang tak nak join segmen tapi nak daftar affliate Red Delima pun boleh..tak salah pun, sama-sama jana pendapatan kan? Apa tu affliate?? ala..macam iklan tu..klik-klik dapat duit..hihi..tak paham? boleh tengok langkah mudah kat bawah ni untuk mendaftar affliate Red Delima.



Mula-mula anda perlu mendaftar di laman web mengikut langkah di bawah: 
1) Pergi ke laman web, www.reddelima.com. 
2)Klik “Sign in”yang terletak di hujung kanan (atas)pada laman web. (http://www.reddelima.com/customer/account/login/referer). Anda akan di bawa kepada page “Login or Create An Account”. 
3) Anda boleh mendaftar sebagai affiliate melalui “Facebook Sign In”, “Twitter Sign In” atau “Google Sign In”. 
4) Contohnya, apabila anda mendaftar melalui “Facebook Sign In”, page “My Dashboard” akan keluar di mana informasi anda akan berada di page itu. Anda perlu klik perkataan “affiliate” di bawah tajuk “My Account” di bahagian menu di sebelah kiri laman web. 
5) Setelah anda klik “affiliate” itu, anda akan dibawa ke page “Affiliate Program”. Sila klik perkataan “ Signup” di bawah tajuk “Affiliate Home”, di bahagian menu di sebelah kiri laman web. 
6) Apabila informasi semua telah diisi, proses pendaftaran sebagai ‘affiliate” telah selesai dan anda sekarang menunggu untuk permohonan itu diluluskan. 
7) Anda akan diberitahu melalui e-mail apabila pendaftaran anda diluluskan dan anda bolehlah mula menikmati kelebihan sebagai “Affiliate” www.reddelima.com    

Sedikit penerangan tentang “Program Affiliate” www.reddelima.com :
Program “Affiliate” ini sama macam Nuffnang

• Program ini percuma. 
• Dapat menjana pendapatan melalui “Pay per Click” (PPC) dan “Pay per Sale” (PPS). 
• Affiliate akan menggalakkan trafik dan jualan untuk laman web komersial melalui Facebook, Twitter, Email, blog banner dan mendapat pulangan dalam bentuk komisen.

Bagaimana Ia Berfungsi?

Apabila anda menyertai program affiliate ini, 
• Anda akan dibekalkan dengan pelbagai banner dan link text yang boleh anda tempatkan di laman web anda. 
• Apabila pengguna klik pada salah satu link anda, mereka akan dibawa kepada laman web kami dan aktiviti mereka akan dikesan oleh perisian Affiliate kami. 
• Anda akan menikmati komisen melalui “Pay per Click” (PPC). 
• Sekira pembelian dilakukan melalui trafik yang anda hantar kepada kami, anda akan mendapat komisen melalui “Pay per Sale” (PPS). 
• Sekiranya pembelian dilakukan dalam masa 3 bulan walaupun tidak melalui trafik yang anda hantar kepada kami, anda juga akan mendapat komisen melalui “Pay per Sale” (PPS). System Affliate kami dapat mengesan pengguna dan juga pengguna yang dirujuk. 

Anda juga dapat menggunakan facebook untuk share produk melalui : 

• “Login” ke www.reddelima.com dengan menggunakan “user id” anda. 
• Anda pilih produk untuk share in facebook. Klik produk untuk “Product Description”. Klik facebook icon share yang kecil. 
• Anda akan mendapat komisen melalui “Pay per Click” PPC sekiranya ada rakan anda yang klik. 

Siapa kah Red Delima Store? Kami merupakan syarikat perkongsian yang berdaftar dengan :

• Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). 
• MOLpay Sdn Bhd untuk “payment gateway”. 
• Norton Secure (Verisign) untuk “Secure Site”. 

p/s: Mudah saje kan cara daftarnya?jomlah buat duit sama-sama..tak kan nak tengok je??hihi

1 comment

18 January 2015 at 19:04

dah tak boleh kliklah pulak.Malware katanya.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^