Home » » Gempak Giveaway Red Delima Esok!

Gempak Giveaway Red Delima Esok!

!Assalamualaikum!


Haa ingat tak lagi yang aku ditawarkan handle segmen grand tu? ala yang hadiahnya hampir berjumlah RM5000 tu? insyaAllah segmen tu akan diadakan esok. Pihak penganjur iaitu Red Delima yang akan sponsor kesemua hadiah itu nanti.

Segmen ni, akan diadakan dua ketgori tau. Kategori pertama tu segmen macam biasa. Kategori kedua para peserta perlu register sebagai affiliate di laman web Red Delima. Bila dah register jadi affiliate, kena  meletakkan banner di blog korang atau share di facebook (setiap blogger boleh menjana pendapatan sebanyak 2 sen bagi setiap klik dan 7% komisen bagi setiap blog 'referer'). Untuk kategori kedua ni hadiahnya sangat lumayan iaitu pakej percutian  3 hari 2 malam di Pulau Satang, Kuching, Sarawak. Boleh tengok disini www.facebook.com/pages/Satang-Island/148250631916611 untuk keterangan lanjut mengenai Pulau Satang.

Banyak lagi hadiah lain yang cukup best dan lumayan seperti telekung solat, baju Tshirt, beg dan banyak lagi!! sesiapa yang berminat untuk masuk kategori yang kedua tu boleh daftar siap-siap jadi affiliate di SINI ye..pakej percutian menanti korang. 

Segmen ni akan diadakan esok..tapi aku belum pasti nak anjurkan pada pukul berape. Jadi rajin-rajinlah usha blog aku esok ya??hihii

p/s: harap-harap semuanya akan berjalan lancar esok ^___^

3 comments

Anonymous
14 October 2013 at 06:57

Keeep оn wоrking, great job!

my blog post; preowned rolex watches

15 October 2013 at 16:59

Dah join..

28 October 2013 at 04:52

Atish sudah registered :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^