Home » » Entry Pertama Dalam Blog

Entry Pertama Dalam Blog

!Assalamualaikum!

Entry Pertama Dalam Blog


Hari ni buka je blog, terus blogwalking kat blog sendiri..hihi..lepas tu tiba-tiba aku rasa nak baca entry pertama dalam blog aku. Cepat-cepat buka dashboard dan cari, adess entry pertama dalam blog memang lawak dan agak memalukan..hahaha

Kenapa memalukan?? huruf kecil besar bercampur dalam tajuk entry dan entry yang amat pendek..hewhew..ala biasalah tu, newbie lagi masa tu kan? hihi..bukan entry pertama sahaja, entry kedua, ketiga dan berlarutan hingga ke sepuluh sekali pun..memang malu!!haha

Bukan tu je, dulu suka sangat copy paste entry orang lain. Senang-lenang je copy entry orang lain kan? cerita pun entah apa-apa. Sekarang ni barulah sedar dan insaf, tak adalah nak copy entry orang lain lagi dan yang paling penting, dah tak cerita yang karut marut dalam blog ni haa..kalau dulu macam-macam ada.

Belajar dari kesilapan lalu, dan cuba perbaiki lagi cara penulisan dalam blog itu perkara biasa sebagai seorang blogger kan? kalau ikutkan hati nak je padam entry dulu-dulu, tapi bila fikir balik, rasa sayanglah pulak..biarlah entry itu menjadi sejarah yang tak akan berulang..ceewahhh..hiii

p/s: dah cek belum entry pertama korang dalam blog?? malu kan?malu kan?=P


23 comments

10 October 2013 at 23:08

Mai klu baca entry2 lama pn mmg gelak sndri

10 October 2013 at 23:14

@Mysara Ab Rahman
kan?kdg2 rse nk delete terus..hehe

10 October 2013 at 23:15

hahaha.. bukan awop jer, titew pun malu.. haha

ni ha entri tuuu.. http://www.paly.my/2013/09/aku-segan-bila-baca.html

10 October 2013 at 23:16

waahhh copy paste??nak kena nie!hehe..so far zyra tak pernah copy entry sesiapa lagi..
tapi serius kalau baca old entry memang nak tergelak

10 October 2013 at 23:20

Malu jugak nak baca.. rasa mcm nk buang.. tp sayang.. sbb itu entry pertama

10 October 2013 at 23:21

haha tulah pasal :p kelakar gila zaman waktu 1st time blogging. ayat semua mcm budak2 :p

10 October 2013 at 23:23

Hehehe..dah tngok entry pertama kali ..rsa malu gak..punyanyalah..buat entry tu pnjg2 hehehe..malu pun ada..=D

10 October 2013 at 23:25

biasalah tu kita newbie hehe bila dah lama blogging, slowly we learn hehe.

10 October 2013 at 23:59

aiiii..salam kenlan, singgh jap sambil folow....betul2 lau kite tgk blik entry yg lame2...kdang2 ase nk gelak dan tkan tempat delete ....hehhe...senang2 meh lah singgah blog sy pulak...

11 October 2013 at 00:12

memang kelakar kalau baca entru mula2 dulu... sayangnya dah terdelete sebab tak sengaja dalam proses try n error... memang error sungguh :D

11 October 2013 at 00:58

Hahaha.. Memang lawank entry time mula2 dlu. Tp ntah kenapa sayang plak nak delete walaupun nampak melucukan..

11 October 2013 at 01:06

yeah..kalau baca entry lama..mesti tergelak sendiri.. Apa jeklah yang aku membebel dalam blog sengsorang?

11 October 2013 at 01:09

memori tu

11 October 2013 at 01:17

nabila..nk gtau ni.iman lgsg xley nk komen tau sebelum ni.xtau ngpe...ni bru ley komen.

11 October 2013 at 02:21

Heee baca entry pertama memang sesuatu yang boleh buat bibir terukir senyuman :) Entry Terbaru : Dibenarkan Bernikah

11 October 2013 at 02:46

Dah check ~ GILA TAK MALU ? MALU WO BILA BACA SEMULA ! Rasa macam nak timbus muka nih dalam pasir. Tak boleh bayangkan orang2 selain saya yg pernah baca entri saya tu dulu. Ya Allah sesungguhnya entri pertama itu memang sangat sangat sangat memalukan!

11 October 2013 at 03:17

@Budak Kampung
yke??kdg2 blog wat hal...wuu

11 October 2013 at 09:05

Tajuk pon ntah pape je kan heee~

12 October 2013 at 05:42

rasa malu bila baca entry pertama blog.. tapi kalu tak de yg pertama, tak wujud BBL la hari ni..


recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

13 October 2013 at 08:26

entri pertama blogspot sy dah lama delete hehe. entri pertama blog bru sangat ok jomm bace :)

13 October 2013 at 21:01

hahhha btul jgak...1st entry sangat memalukan...aiyoo

14 October 2013 at 20:50

Assalamualaikum . . aah memang malu pon . tapi kita punya entri pertama kat blog lama . blog lama lupa password . . so memang tak boleh nak padam lah . . :3

28 October 2013 at 19:48

bisa dijadikan sebagai kenangan dan pembelajaran, bahwa semua hal di awali dengan yang kecil dulu baru akhirnya jadi besar

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^