Home » » Dapat Hadiah Istimewa Dari Blogger

Dapat Hadiah Istimewa Dari Blogger

!Assalamualaikum!

Ini bukan kali pertama aku dapat hadiah dari blogger ni, tapi dah kali kedua ya. Memang gembira sangat dapat hadiah istimewa dari kawan blogger. Kalau dulu si dia bagi bookmark blog aku yang comey ni, kali ni dia bagi tshirt "I <3 Blogging" yang super dupper comel!!

Aik, tak kan tak boleh teka lagi blogger tu?hehe..ala, blogger tutorial yang comel-comel tu? alahai..tak boleh teka lagi ya? yela-yela..bilah nak habaq ni. Blogger yang comel dan baik tu ialah blogger Nabila Medan. Haa dah kenal? *kalau tak kenal memang peliklah..hihi*

Serius, baju tshirt ni sangat cun, sampai je rumah..terus aku pakai..suke sangat!! Thanks Nabila Medan for this special gift ^___^
Hadiah Istimewa

Baju ni memang ajaib!! kenapa? pakai je baju ni, semangat berblogging aku membuak-buak..hehe. Adik laki aku bukan main nak jugak, aku buat tak tahu je..sayang punyer pasal..kalau baju running man hari tu, boleh lagi pejam mata bagi kat dia, tapi baju blogging ni..sorry to say lah adik kuu..hewhew

p/s: nak tahu satu rahsia?? masa taip entry ni, aku pakai baju tshirt ni tau..*tanpa segan silu ku mengaku..hihi*

15 comments

12 October 2013 at 06:18

nice. teringin jugak bebaju itu.. :D

12 October 2013 at 06:45

huwahhh jeles :)

12 October 2013 at 06:45

nak satu. hehe

12 October 2013 at 07:29

tahniah.. baju tu memang cun habis


recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

12 October 2013 at 08:18

mmg superb la pakai baju blogging sambil blogging..hihihi

12 October 2013 at 08:42

wah.. hehe dah dapat.. cantik la warna putih tulisan dia hehe..
AA dapat gak, tapi tulisan warna oren hehe.. :)

12 October 2013 at 09:31

bestnyer dpt baju

12 October 2013 at 16:05

cane nk dpt hadiah ni....nk joinnn..
jemput lawat dan xchnge list klu sudi hehe Tak Mungkin Benar

12 October 2013 at 23:27

Cantik...

GA October by Emas Putih

13 October 2013 at 00:04

wahhh. nk jugak XD

13 October 2013 at 04:04

comeynyer baju!!

13 October 2013 at 19:14

wah comey domey....nak jgak lah...

14 October 2013 at 01:36

cantiknya

16 October 2013 at 07:13

tahniah...! cantik baju tu...

17 October 2013 at 03:11

perghhh iman xpneh dpat kot

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^